עבור לתוכן

מחפש מידע בקשר למחשב ניד

Featured Replies

פורסם

קבלו תיקון...

המחשב שרשמתי קודם מגיע רק בתחילת מרץ וגם רק למזמינים מראש.

זה נראה לי שיש במלאי:

Compaq

Presario-2701

P3 1000 / 1.44 FLOPPY / 256MB / 20GB HDD / CDR/DVD TV OUT / 15.1 TFT / ATI RADEON 32MB VGA / soundcard /MODEM 56/USB /LAN/ Win XP /3.4KG /EX. EXIT PARALLEL-VGA-KEYBOARD JBL Speakers

מגיע בתחילת פברואר

9943/ $1793

פורסם

זה פחות או יותר אותו דבר.....

מעבד חלש במעט אבל כל השאר דומה (חוץ מזה שהוא שוקל עוד קילו)

פורסם

Uniwill

UNIC-241-P3-1000-DVD

P3-1000/SIS 630S 133MHZ/256MB/1.44 floppy/30GB HDD/SIS 7018 SOUND/14.1 TFT/SIS630 8-64 SHARED XGA 1024*768/CD*24/56k modem/LAN10-100 /2.8KG/Li-ION battary/FireWire/Digital Audio/TV Out/WinXP/2*USB/MP3 player (also when computer is off) TOUCH PAD MOUSE/Ba

שנה אחריות

9326/ $1682

אהבתי את הפירוט שלהם (וגם את המחיר), אבל לא את הכרטיס מסך למרות שהוא בסדר...

מעבד בסדר גמור

זכרונות יחסית מהירים

הארדיסק גדול יותר

צ'יפ סאונד שבחיים לא שמעתי עליו אבל SIS לא משהו בכל העסק הזה

מסך יחסית קטן

כרטיס מסך גם כן של סיס מי יודע איך הוא

רזולוציה בסדר כי המסך קטן

יש לו גם פונקציה של נגן אמ פי 3 כשהמחשב מכובה שזה קצת תמוה

אבל אחלה מחיר, נשאר עוד קצת לאיזה תוספת של עכבר חמוד או עוד קצת זיכרון (לא מזיק)

פורסם

זה נראה בכלל לא משהו מה שכתבת.....

מה שכתבו שמצאו בפלומטר היה יותר טוב

תראה במי אנחנו , תחת השם שלי ,

זה אני כתבתי בצעמי, זה המפרט המלחא של הנייד שלי.

פורסם

רק רציתי להגיד שלי יש מחשב של קומפאק מהסדרה העסקית שלהם

Armada M700 שאני לא חושב שהביאו לארץ בכלל

והוא לא משהו כ"כ... (למרות שקיבלתי אותו חינם אין-כסף)

המסך אולי גדול אבל גרוע מאוד מבחינת התאורה שלו החדות שלו ונקודת המבט שלו

תצטרכו לשחק עם המסך הרבה (להזיז קדימה אחורה - לבהירות שונה) ולא תמצאו נקודה ממש טובה רוב המקרים

האיכות שלו ממש ירודה למדי... ואני ראיתי מחשבים ניידים של IBM, YUMSUN, TOSHIBA והם הרבה יותר טובים.

והוא עושה לי כאבי ראש כשאני עובד עליו ומנסה לקרוא מהמסך באופן רציף (ואני עובד עליו הרבה)...

חוץ מזה ש IBM הכי טובים כמובן...

לעומת זאת הבטריה די טובה - אמורה לעשות 4 שעות ולפי מה שאני ראיתי עד עכשיו (ואני עובד איתו משהו כמו 4 חודשים)

הוא מספק באמת די הרבה אורך חיים בעבודה שוטפת 3 שעות אולי אפילו יותר...

והכרטיס רשת והמודום פועלים כמו שצריך.

הכרטיס קול :-/ אבל בסדר גמור יחסית לכרטיסים מהשורה שלו.

יציאת טלויזיה נחמדה...

וכן החיבורים הרגילים...

המפרט של המחשב שלי:

Compaq Armada M700

TFT 14.1

Pentium 3 1Ghz

256mb Ram

ATi Rage Pro 8mb

Lucent Modem

Intel ethernet Card 10/100Mbits

ESS maistro sound card

IBM 20Gb Hard-Drive

USB port - 1

פורסם

טושיבה...

ותסלח לי IBROW... אבל המחשב שהבאת לו ב-10000 שקל הוא מוגזם, כי ב-6500 אפשר למצוא מחשב זהה רק עם מעבד חלש במעט, 850, וכרטיס מסך 8Mb...

פורסם

"ותסלח לי IBROW... אבל המחשב שהבאת לו ב-10000 שקל הוא מוגזם, כי ב-6500 אפשר למצוא מחשב זהה רק עם מעבד חלש במעט, 850, וכרטיס מסך 8Mb... "

אולי, אבל הוא לא יוכל לתפקד במשחקים. מעבד 850 הוא בסדר, אבל תראה הוא כבר לא עכשווי (לתקציב של 10000 ש"ח כמובן). בקשר לזיכרון של הכרטיס מסך, הכרטיס שיש במחשב של DELL הוא כרטיס מסך AGP X4 אז זה לא "סתם 16MB". זה כרטיס שגם נותן 16MB זיכרון וגם AGP X4. ובלי קשר לAGP X4, אתה יודע שבמשחקים של היום ההבדל הזה של 8MB יהיה מאוד משמעותי במשחקים וביישומים גרפיים (Photoshop..... ואפילו טיפול בתמונות גדולות בוורד). חוץ מזה שהמחשב שהציעו לו קודם של קומפאק, אז בקשר לקומפאק: יש להם מחשבים ניידים מצויינים וזולים אבל HP קנתה את קומפאק וחבל לקנות מחשב של חברה שאתה לא יודע אם עוד שנה שנתיים תיהיה לך אחריות עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים