עבור לתוכן

בהד 7 כמה חרא אני הולך לאכול?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?

פורסם

תמסור ד"ש לבן שושן :hi:

פורסם
  • מחבר

תמסור ד"ש לבן שושן :hi:

שמעתי כבר על הרס'ר :pissed:
פורסם

מזכיר לי את קורס של ה3 שבועות שעברתי שם בזמנו, אני הייתי היחיד שעוד היה ישן שם בגלל המרחק.

זה בסיס גובניקים... כמה חרא הם כבר אוכלים? אני בבה"ד 13 (אתם יודעים מה זה) אכלתי חרא אבל שרדתי כמו כולם

פורסם

אפשר קצת פירוט על החרא? אני נורא מעוניין בחרא הזה

פורסם
  • מחבר

משמעת קשה מאוד על כל דבר קטן מקבלים שבת ומשפט במקום לעושת קורס אתה כל היום עושה עבודות ורס'ר ושמירות ולומד קצת שעות ביום מקפיצים אותך המון בלילות מנקים 3 פעמים ביום את המגורים וכו... :'(

פורסם

אה לא נכון ממש,דווקא לומדים,רק חומר עלוב ברמתו,עם אנשים שאיך שהוא מצליחים להכשל המון....

אני למזלי לפחות הייתי עם בנות אז היה סבבה איך שהוא,אבל המפקדות מלאות פוזה כרגיל,הכל צעצוע והרסר אנס.

פורסם

ילדים

אני מציע לכם לעשות סיבוב לבה"ד 13 בשביל לקבל תמונת מצב על המציאות שלכם

ואחרי זה לחזור לבה"ד 7 ולנשק את הרגליים לרס"ר שלכם

בסופו של דבר, זה רק טירונות... תסבלו קצת, זה לא כזה נורא

פורסם

^^^

הוא הולך לעשות שם גם את הקורס.

מהיכרות אישית עם כמה מתמניקים (בצפון), הם לא כאלה אנשים נוראיים. אבל כפי שאתה יודע, תמיד יש יוצא מין הכלל.

יש כאלה שמוצבים באיזה מוצב\בסיס נידח ועושים שבוע כן שבוע לא, ובזמן שהם נמצאים במוצב \ בסיס, הם לא עושים כלום כל היום.

מעצם ההגדרה הם "מפעילים", מה שלא מקנה להם סמכות רבה, לכן העבודה שלהם פשוטה.

מנגד, יש מספר לא מועט של מתמניקים שטוחנים להם את הצורה, ועושים 11-3 :)

פורסם
  • מחבר

^^^

הוא הולך לעשות שם גם את הקורס.

מהיכרות אישית עם כמה מתמניקים (בצפון), הם לא כאלה אנשים נוראיים. אבל כפי שאתה יודע, תמיד יש יוצא מין הכלל.

יש כאלה שמוצבים באיזה מוצב\בסיס נידח ועושים שבוע כן שבוע לא, ובזמן שהם נמצאים במוצב \ בסיס, הם לא עושים כלום כל היום.

מעצם ההגדרה הם "מפעילים", מה שלא מקנה להם סמכות רבה, לכן העבודה שלהם פשוטה.

מנגד, יש מספר לא מועט של מתמניקים שטוחנים להם את הצורה, ועושים 11-3 :)

אני צפוני מזה אומר לגבי? שבוע שבוע? הבנתי החודש חפיפה הוא 11-3 וכל השאר זה או חמשושים או שבוע שבוע או יומיות

פורסם

החפיפה שלהם היא 11-3.

אחר כך זה תלוי בת"ש\ פרופיל שלך וכמה בעיות אתה מוכן לעשות כדי שיתחשבו בך.

לדוגמא, יש מתמניקים בפיקוד צפון שעושים חמשושים. במוצב אחד שקוראים לו ציפורן החבר'ה שם עושים שבוע כן שבוע לא.

בבירנית הם עושים 11-3.

פורסם
  • מחבר

החפיפה שלהם היא 11-3.

אחר כך זה תלוי בת"ש\ פרופיל שלך וכמה בעיות אתה מוכן לעשות כדי שיתחשבו בך.

לדוגמא, יש מתמניקים בפיקוד צפון שעושים חמשושים. במוצב אחד שקוראים לו ציפורן החבר'ה שם עושים שבוע כן שבוע לא.

בבירנית הם עושים 11-3.

אני לא מספיק צפוני כדי להיות בבירנית[מקווה:S]

אין לי ת'ש גבוהה ופופריל 72? זה אומר ברוך הבא לבבירנית?

ומאיפה המידע ? יש לך אולי MSN? משו שאני יכול לחפור לך בו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים