עבור לתוכן

יש סכנה בוודקה רדבול?

Featured Replies

פורסם

אני מכור לדבר הזה, יש סכנה בכמויות גדולות?

פורסם

התמכרות זאת סכנה בפני עצמה, אולי כדאי לצמצם כמויות או אפילו להפסיק...

לרבות זאת, נוסף גם הטעם המגעיל שהרדבול מוסיף (רק וודקה נקיה, דמט, מה לא נשארו גברים בעולם הזה?), עודפי הקפאין, ועצם העובדה שאתה בעצם שותה שתן של צ'אק נוריס, שזאת זכות בפני עצמה אבל יכול לגרום לך לשינויים גנטיים חמורים. עד מהרה לא תוכל לשאת את כל המגניבות הצ'אק נוריסית הזאת בתוכך, ואתה תמות בכאב ובייסורים.

ראה הוזהרת! :bash:

פורסם

לרבות זאת, נוסף גם הטעם המגעיל שהרדבול מוסיף (רק וודקה נקיה, דמט, מה לא נשארו גברים בעולם הזה?), עודפי הקפאין, ועצם העובדה שאתה בעצם שותה שתן של צ'אק נוריס, שזאת זכות בפני עצמה אבל יכול לגרום לך לשינויים גנטיים חמורים. עד מהרה לא תוכל לשאת את כל המגניבות הצ'אק נוריסית הזאת בתוכך, ואתה תמות בכאב ובייסורים.

+1

פורסם

1+

תכ'לס?

אני לא רואה מה קורה בזמן האחרון כל אחד ששותה וודקה עם רדבול חש לי גבר

תשתו נקי ורק אז דברו ותשחקו אותה גברים

ככה ששותים עם ערבוב לא מרגישים תוודקה בכלל הכי כיף לשתות נקי כמו גבר

פורסם

^

דיי!!! :s07:

מספיק עם כל הקטע של גבר לא גבר!

כל אחד ישתה איך שהוא רוצה בלי לדפוק חשבון...גבר לא מעריכים לפי השתייה שלו!

לפותח הדיון: אתה יכול לשתות וודקה רדבול בלי לחשוש רק אל תשתה הרבה, רשמת שאתה מכור?

אם כן אז לך לגמילה מאלכהול

פורסם
  • מחבר

לא מכור בתחילחת ההתמכרות חח

סתם אוהב את המשקה הזה ואמרו לי שלא כדי יותר מדי כי זה עלול להיות מסוכן (ואני שותה הרבה אלכהול עד שאני מרגיש משהו)

בקשר לרדבול/משקאות אנרגייה:

אפילו בלי וודקה אני מת על זה

איך אפשר לא לאהוב רדבול/אחד החיכויים?

אני שותה איזה 3-4 יש לי מרץ מטורף פשוט הרגשה טובה

זה חוקי רק צריך להזהר מהרעלת קפאין

פורסם

העיקר שלא תגזים עם זה ושלא תרגיש שאתה ממש מגיע להתמכרות, קפאין ואלכוהול ממכרים בפני עצמם, אז בטח שלא כדאי להסחף עם זה (אגב עדיף כמובן לא לשתות יותר מדי בו זמנית, זה בטוח).

[attachment deleted by admin]

פורסם

רדבול\XL\BLU-משקאות אנרגיה שמגבירים את הדופק.

וודקה\משקאות אלכוהוליים-מעטים את דופק הלב.

ובכך נוצר בילבול בגוף.

אין לי מושג עד כמה זה מסוכן...

פורסם

מסוכן זה לא ממש, אבל זה בהחלט לא מומלץ, כמו כל שילוב של רמת אלכוהול גבוהה+משקה תוסס.

זה מגביר את מהירות (ורמת) הספיגה של האלכוהול בדם, ככה ששילוב כזה יעשה אותכם שיכורים יותר ומהר יותר.

פורסם

אני חושב שהבעיה האמיתית שלך היא שהתמכרת לקפאין.

תנסה להעביר יום בלי רדבול/אחד החיקויים, ואז אתה גם תבין שאני צודק.

פורסם

סכנה מכמה כוסות אין, אבל מליטר כל יום כל יום בשבוע לא ישאר לך כבד... אתה יודע כל דבר לא מסוכן כל עוד לא מגזימים איתו... חחח הורגים אותי אלו שחשים את עצמם גברים בגלל שהם שותים........

פורסם

:nono: רק וודקה, נקי ואיכותי (כל מי ששותה וודקה זולה הוא ביזיון ולא יודע מה זה טעם של וודקה נורמלית)

גם אני הייתי שותה פעם עם רד בול, רק היה הורס לדעתי. מה גם שגיליתי שתחת אולטרה המשקה שלי זוהר בירוק...

פורסם

משקאות אנרגיה בשילוב עם אלכוהול עלול לגרום לפגיעה בשריר הלב שבמקרים קיצוניים אצל אוכלוסיה מועדת תגרום לדום לב.

גם אני שותה רדבול, אבל בשום אופן לא משלב אותו עם אלכוהול.

פורסם

ברדבול יש זרחנים, אני לא אופתע אם המשקה באמת יזהר תחת אולטרה ::)

פורסם

ידעתי שיהיה אפקט כלשהו אבל ירוק זרחני ועוד איזה "זרחני"... זה הפתיע אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים