פורסם 2009 באפריל 316 שנים יש כיום כרטיס טלויזיה עם יציאת HDMI שיודע להקליט בHD?אם יש אפשר הצעות?יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI שיהיה מחובר גם התמונה וגם הקול?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר אם אתה מחפש כרטיס מסך עם כניסת HDMI, אז אני לא מכיר כזה.זה בדיוק מה שאני מחפש!חבל שאין! איך לא יצרו דבר כזה שיהיה אפשר להקליט תכני HD מהממיר
פורסם 2009 באפריל 416 שנים יש כרטיסי עריכה ללכידת HD מיוחדים, אבל המחירים בהתאם.לדוגמא: Blackmagic IntensityHDMI Capture Card
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר יש כרטיסי עריכה ללכידת HD מיוחדים, אבל המחירים בהתאם.לדוגמא: Blackmagic IntensityHDMI Capture Cardיש כזה עם טיונר שמתפקד כמו כרטיס טלויזיה?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים יש כרטיסי עריכה ללכידת HD מיוחדים, אבל המחירים בהתאם.לדוגמא: Blackmagic IntensityHDMI Capture Cardבהנחה שההקלטה היא אכן HD אמיתי ולא מדובר בסתם חיבור HDMI והקלטה בdivx ירוד המחיר הוא ממש לא גבוה.יש כזה עם טיונר שמתפקד כמו כרטיס טלויזיה?יש עם חיבור קומפוננט, לא HDMI.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים המושג "טיונר" כבר לא קיים היום, אתה לא צריך "לחפש" ערוצים בתדרים שונים.הכניסה היא ישירה ואני לא חושב שתהיה בעיה למצוא תוכנה שתציג לך את השידור ישירות ע"ג המסך.אם כבר אתה מעוניין בלהציג TV HD בלי הקלטה תוכל לקנות פשוט מסך עם כניסת HDMI להצגה ע"ג המסך.החברה של המוצר היא דיי רצינית בתחום.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אם אני לא טועה יש את כרטיסי ALL IN WONDER של ATI אבל אין לי מושג איך הםאני יודע שזה בעצם כרטיסי RADEON HD שיש בהם גם כניסת אנטנה.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים הסיבה שאין מבחר רב של כרטיסים עם כניסת HDMI היא HDCP, כלומר, גם במקרה שתמצא כרטיס כזה - לא היית יכול להקליט מהממיר.בגלל העובדה הזאת בחרו Hauppauge בכניסת Component במקליט ה-HD שלהם.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר הסיבה שאין מבחר רב של כרטיסים עם כניסת HDMI היא HDCP, כלומר, גם במקרה שתמצא כרטיס כזה - לא היית יכול להקליט מהממיר.בגלל העובדה הזאת בחרו Hauppauge בכניסת Component במקליט ה-HD שלהם.לא הבנתי למה אני לא יכול להקליט מהממיר???
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אם כך:קרא על HDCP כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/HDCPזה אמנם קצר ולא מפורט יותר מדי, אך אם אין לך בעיה בשפה האנגלית, קרא את הערך גם בגרסה זו. :-)ולאחר מכן, דע פשוט, שהאותות היוצאים מיציאת ה-HDMI בממירים מוצפנים, ולכן לא תוכל להקליט אותם.בגלל העובדה הזאת, אפשר להקליט דרך יציאת Component. :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.