עבור לתוכן

מימוש אחריות ב FOX PC רשמים זמניים.

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נייס :xyxthumbs: יש עליו אחלה קירור.

פורסם

זה שהוא נקנה ב670 שקלים, לא אמור לעניין אותך עכשיו, אם השווי שלו בחנות הוא 760 כיום, ועוד הם דפקו אותך במשך מעבר לחודש, המקסימום שהיית צריך להסכים לשדרוג הוא ההפרש הקיים בין הכרטיסים שהוא עומד על 60 שקלים

גם שים לב, שכל ה4850 הנוספים שיש שם עולים יותר מהכרטיס הישן שלך.

בכל מקרה, אתה בטוח שקנית גרסאת VALUE? (נראית זולה משמעותית מהאחרות, וכנראה בעקבות משהו...)

פורסם

גרסאות VALUE זה ללא באנדל, אני צודק?

פורסם

זה הכרטיס הקודם שהיה לי:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558

נקנה ב 670 ש"ח בזמנו.

וישודרג לזה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262

קיבלת את הכרטיס המשודרג, או עו תקבל?..

כי אם כך, אז מה מבטיח לך שלא עשו לך תרגיל: "ציננו" את הכעסים שלך בהבטחה, שבשלב זה עדיין על הנייר, ובאותו רגע "נכנסתה" לסאגת ייסורים חדשה, עד לקבלת הכרטיס המשודרג?[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 21:32:15

זה שהוא נקנה ב670 שקלים, לא אמור לעניין אותך עכשיו, אם השווי שלו בחנות הוא 760 כיום, ועוד הם דפקו אותך במשך מעבר לחודש, המקסימום שהיית צריך

אני מסכים.

בעיקר שלא פעם ישנם הפרשי שער דולרי, ומה שבאמת קובע הוא המחיר ביום ההחלפה.

פורסם

VALUE היא גירסה של CONNECT3D שאמורה להיות משתלמת, היא מגיעה עם באנדל בסיסי והכרטיס עצמו הוא אותו כרטיס בדיוק, לא גירסה מוחלשת או משהו.

# HD4850 Card x1

# CD Driver x 1

# User Manual x 1

# S-Video Cable x 1

# DVI Adapter x 1

זה כל ההבדל (ואולי גם הקירור שפחות טוב אבל לפחות זה לא הקירור סטוק).

פורסם

חשבתי שהם חנות טובה ....

פורסם

למה לא לקחת איזה SAPPHIRE שלא רואה את החברה הזאת ממטר...

פורסם

חשבתי שהם חנות טובה ....

לדעתי, קצת קיצוני לקבוע דעה על מקום לפי מקרה אחד, אם הייתי שולל כל חנות ששמעתי עליה מקרה רע כזה או אחר, אני בספק שהיה לי איפה לקנות היום.

בכלליות, המקום שקניתי ממנו את הטלויזיה שלי ועוד כמה דברים זה מקום שפעם אחת כבר נפלתי איתם, אבל אחרי הנפילה קיבלתי שירות מצוין כל פעם.

לא הייתי קופץ למסקנות מהר מדי.

למה לא לקחת איזה SAPPHIRE שלא רואה את החברה הזאת ממטר...

בתור בעלים של 4850 של ספיר, אני יכול להגיד לך את זה-

אני מצטער שלא לקחתי C3D, או HIS, או משהו אחר. אני מאוכזב מאיכות ההרכבה והרכיבים שספיר בחרו לעשות בהם שימוש, ביחס לכרטיסים של המתחרות שיצא לי לראות.

פורסם

לסיכום, כפי ששאלו, קיבלת את הכרטיס כבר או שאתה אמור לקבל?

ודבר שני, יצאת פרייאר ששילמת עליו עוד 100 שקל, כי הוא לא שווה את התוספת הזאת.

היה עדיף לך להשאר עם 4850 ולבקש פיצוי רציני או ביטול עסקה לפי המחיר באותו היום. (ואז היית קונה כבר את הGTX260 וזהו)

פורסם

אתה רציני? דוקא תמיד שמעתי וראיתי שהם מאוד איכותיים..משונה.

אני יודע ש-HIS טובים ואפילו טובים מאוד אבל משום מה הם לא מצליחים לחדור לארץ..מי מוכר/מייבא אותם?

פורסם

FOXPC חנות טובה ובסופו של דבר הם תמיד עוזרים למי שקנה מהם. הבעיה היא שקשה לקבל מהם תשובה בטלפון :P

גם עם SAPPHIRE אין בעיה, גם עם הם לא משתמשים בחלקים הכי טובים בעולם (למשל הקבלים שיש על ה HD4670 שלי זולים יותר מקבלים שראיתי על כרטיסים אחרים) אבל, ברוב המקרים מדובר בלוח של ATI שהם לא שינו, הבעיה היותר גדולה זה הגופי קירור שהם משתמשים בהם :screwy: רובם ממש נוראיים.

פורסם

אני יודע ש-HIS טובים ואפילו טובים מאוד אבל משום מה הם לא מצליחים לחדור לארץ..מי מוכר/מייבא אותם?

קבוצת ח.י.

FOXPC חנות טובה ובסופו של דבר הם תמיד עוזרים למי שקנה מהם. הבעיה היא שקשה לקבל מהם תשובה בטלפון :P

קצת קשה להגיד על חנות שהיא טובה אם התמיכה הטלפונית שלה לוקה בחסר. אני לא חושב שאימייל צריך להחליף טלפון.

פורסם

דווקא יצא לי להזמין מהם חבילה לא קטנה והיה דווקא שירות בלי בעיות.

הזמנתי מהם את הספק,זיכרונות,HD4850 שבחתימה וG5.

רציתי להזמין גם את הקירור V8 של CM אבל הם אמרו שאין אותו במלאי איזה שלושה ימים אחרי ההזמנה והציעו להחליף למשהו אחר או לחכות שקירור יגיע.

אמרו לי שהוא אמור להגיע תוך שבוע והתקשתי אחרי שבוע ואמרו שהוא עוד לא הגיע.ביטלתי את הקירור וההזמנה הגיע תוך יומיים (אחרי חנוכה :kopfpatsch:)

פורסם

רציתי להזמין גם את הקירור V8 של CM אבל הם אמרו שאין אותו במלאי איזה שלושה ימים אחרי ההזמנה והציעו להחליף למשהו אחר או לחכות שקירור יגיע.

אמרו לי שהוא אמור להגיע תוך שבוע והתקשתי אחרי שבוע ואמרו שהוא עוד לא הגיע.ביטלתי את הקירור וההזמנה הגיע תוך יומיים (אחרי חנוכה :kopfpatsch:)

חחח..זה חוזר אצלהם המון (גלובל...) :"...האוניה בדרך"...."האוניה כבר נכנסת לנמל"..."אין במלאי אבל אוטוטו צריך להיכנס"...."לא כדאי לך את זה קח את השני"...

"המפעל בשביתה"...

זאת אגב הסיבה שאין להם ייבוא מסודר של ARCTIC, GEIL, G.SKILL כי פשוט היצרנים מפסיקים לתת להם קרדיט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים