עבור לתוכן

מימוש אחריות ב FOX PC רשמים זמניים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC.

כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה.

להלן רצף האירועים עד כה:

בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC)

לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009.

מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא.

עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבוע מאז.

שבוע שעבר נאמר לי ע"י אסף שהוא שולח את הכרטיס אלי ביום ראשון 29.03.2009. חיכיתי, הגיע יום חמישי ואין כרטיס באופק :nixweiss:

הרמתי טלפון שוב ביום חמישי בבוקר (אתמול). נלקחו ממני הפרטים האישים שוב, ונאמר לי שיחזרו אלי. לא חזרו אלי.

היום יום שישי הרמתי שוב טלפון ישר על הבוקר, לבדוק מה קורה ומדוע לא חזרו אלי. כמובן רציתי לבדוק אם הכרטיס נשלח אלי ביום ראשון.

נאמר לי לצלצל מאוחר יותר כשהאחראי יהיה. צלצלתי שעה מאוחר יותר - נאמר לי שהאחראי עסוק כרגע ויחזור אלי מאוחר יותר.

הלכתי לעבוד, חזרתי מהעבודה והרמתי טלפון לקראת השעה אחת שוב (לפני שסוגרים את החנות) - שוב האחראי אינו זמין, הוא לא השאיר הודעה, והוא יחזור אלי כיהיה לו זמן. שאלתי אם הוא צפוי לחזור אלי היום. התשובה היתה "אולי".

תארתי את השתלשלות העיניינים עד כה, לא הבעתי דעה. את איך אני מרגיש עם כל זה אני משאיר אותכם לנחש.

מקווה עדיין לשמוע מ FOX PC ולסוף טוב.

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל FOX PC יש בעיה קשה עם שירות טלפוני, אני הייתי צריך לצלצל אליהם הרבה פעמים עד שהצלחתי בכלל להגיע למישהו שם...

לדעתי הייתה צריך לדבר איתם על מוצר חליפי. בטוח יש להם HD4850 במלאי, החברה לא משנה כל כך.

אני הזמנתי מהם HD4670 בהזמנה מוקדמת של CONNECT3D (לא הגירסה עם הקירור של AC) ולא היה במלאי אז קיבלתי במקום את הכרטיס של SAPPHIRE. אולי הוא רועש כמו חרא אבל לפחות קיבלתי את המחשב :lol:

פורסם

כשטלפונים לא עובדים, תנסה לשלוח להם מייל או להגיע לחנות בעצמך.

פורסם

אם אני לא טועה יש חוק בנושא - עד חודש החזרת מוצר מהיבואן או שאתה מקבל מוצר חליפי זהה או שווה ערך

פורסם

ממ אישית גם אני צריך לשלוח להם בימים הקרובים זיכרון תקול שקניתי מהם תמחשב ועוד דיסק קשיח שגם הוא התקלקל :kopfpatsch:

איך שהוא אני בזמן האחרון מתחרט שקניתי מהם ואני אישית גר בדרום ובכלל לא קרוב אליהם קניתי רק בגלל ה''שירות'' והאלה שאומרים שהם מצויינים

פורסם
  • מחבר

טוב ניראה שגם היום לאחראים לא היה זמן לחזור אלי.... ::)

אני מקווה שיחזרו אלי לפני פסח.

פורסם

תנסה לשלוח אליהם מייל רישמי, ותקווה שיגיבו אליו.

ככה יהיו לך גם הוכחות משפטיות במידה ותצטרך.

פורסם
  • מחבר

המשך הסאגה.

היום יום ראשון ה 5.4.2009

גם היום צלצלתי לחפש את האחראים (אסף ואורן), העובדים האחרים טוענים שאין בסמכותם לטפל בנושא מימוש אחריות.

גם היום נאמר לי להשאיר את הפרטים שלי ושיחזרו אלי.

גם היום לא חזרו אלי. :nixweiss:

אני כבר מצטער שמסרתי להם את הכרטיס - כבר הייתי הולך לחנות אלקטרוניקה ודואג שיחליפו לי את הקבל הקלוקל (הכרטיס עדיין עובד). :-\

זה היה לוקח הרבה פחות מחודש וחצי.

פורסם

מייל, חד וחלק. מסתבר שעונים שם במייל הרבה יותר מהר מבטלפון, כנראה כי זה מגיע ישירות למי שכן יש לו סמכות....

פורסם

עכשיו אני משער לעצמי שאתה מתחרט שלא לקחת את הכרטיס החילופי, אולי הם היו זזים מהר יותר.

וכפי שהצעתי ממזמן, תשלח מייל!!!

פורסם

עד כמה שידוע לי ואני אומר בזהירות:

גלובל הם לכאורה FOXPC וגלוגל לא היו ידועים בשירות "איכותי" מכל סוג שהוא..

עד כמה שעוד ידוע הם כבר לא מביאים כלום והמבחר שלהם באתר שואף ממש "במקרה" למה שהם מייבאים וגובל בעליבות.

פורסם
  • מחבר

טוב למרות הקשיים שתוארו עד כה, הפרק הסתיים לטובה. :D

היום אסף חזר אלי והתנצל על העיכוב.

מסתבר שאין להם במלאי תחליף לכרטיס שהיה לי.

הוצעו לי חלופות מאוד סבירות ואף אפשרות לשידרוג במחיר סימלי (כמובן בחרתי באפשרות האחרונה). ;D

פורסם

טוב למרות הקשיים שתוארו עד כה, הפרק הסתיים לטובה. :D

היום אסף חזר אלי והתנצל על העיכוב.

מסתבר שאין להם במלאי תחליף לכרטיס שהיה לי.

הוצעו לי חלופות מאוד סבירות ואף אפשרות לשידרוג במחיר סימלי (כמובן בחרתי באפשרות האחרונה). ;D

איזה חלופות סבירות הציעו לך?

ואיזה שדרוג במחיר סימלי הציעו לך?

פורסם
  • מחבר

HD4850 מחברות אחרות.

9800GTX וכדומה.

שידרוג ל H4870 במחיר של 100 שקל.

עכשיו איפה מסך ה W2420P LG שלי... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים