עבור לתוכן

קונה מגבר חדש

Featured Replies

פורסם

היי חברה.

אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO.

הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

פורסם

אני לא ממש מבין במגברים כאלה אבל אני יכול להגיד לך שהוא נראה לי בסדר ועוד 100 W זה מטורף..

http://www.musictalk.co.il/forum/forum109/thread39807.html

תראה תתגובות עליו..

לפי מה שרשום הוא לא כזה טוב!@

פורסם

זאת ועוד, היות ואתה מנגן בעיקר GNR לדעתי עדיף שתקנה מגבר מרשל.

פורסם
  • מחבר

זאת ועוד, היות ואתה מנגן בעיקר GNR לדעתי עדיף שתקנה מגבר מרשל.

מגברי מארשל עולים מלא בשביל צליל טוב...הבעיה היא שכולם אומרים שזה חרא אבל כנראה אף אחד לא שמע את ההגדרות שלי למגבר הזה :P

פורסם

חבוב לא חרם לקנות מגבר 100 וואט שהוא אפילו לא מנורות ולנגן על ווליום 1 ??

תאמין לי שהפרונטמן 65 יעשה את העבודה מצויין !!! מנסיון.

פורסם
  • מחבר

חבוב לא חרם לקנות מגבר 100 וואט שהוא אפילו לא מנורות ולנגן על ווליום 1 ??

תאמין לי שהפרונטמן 65 יעשה את העבודה מצויין !!! מנסיון.

האמת לא ממש קשור לוואט אלא לסאוונד כי הסאוונד שלו לדעתי (עם ההגדרות שלי) ממש אלוהי...

פורסם

אז אני מסביר לך שאת אותו סאונד אתה תקבל עם מגבר פרונטמן 65 שהוא אותו מגבר רק בגירסאת 65 וואט.

ה100 וואט יתנו לך רק ווליום חזק , אם אתה מנגן בחדר בבית או אפילו עם חברים ה65 יהיה דיי והותר.

אם תגיד לי שאתה מופיע במועדונים או בארים ואתה צריך שישמעו אותך עד קצה המקום אז לך על 100 וואט.

פורסם

הפרונטמן מסריח :nixweiss:

פורסם

תשמע ,במגברים/סאונד יש כלל ברזל אחד ,שמעת? אהבת? תקח, בלי זיבולי שכל, אצלי עברו לא מעט מגברים ,כאגע אני עם מנורות FENDER 50W משנת 83, משהו לא מהעולם הזה (מהעולם של לפני 26 שנים :P) ,בכל מקרה,אני מכיר את המגבר שאתה מדבר עליו, הוא מאוד זול שזה כבר יתרון בשבילך, יש לו שני רמקולים, הוא דיי גדול, ונשמע סבבה דווקא, אבל, אם אתה אוהב לנגן GUNS סתם כי אתה אוהב לנגן אז זה סבבה, אבל אם אתה מצפה לסאונד דומה אז תשכח, גם עם הפנדר שלי ,שהוא נחשב למאוד יוקרתי ואיכותי לא תצליח להגיע כי זה פשוט מארשל, זה הגוון והאופי של הצליל ,אי אפשר לשנות את זה, אם אתה ממש לחוץ בכסף אז תלך כבר על מארשל עם פרה-אמפ (קדם מגבר מנורה) שזה גם כן אותו האופי שאתה מחפש (סלאש), יש כל מיני דגמים השם הכללי שלהם הוא valvestate ,הוא דיי זול,לפני שנתיים בערך נכנסתי לחנות כלי נגינה נסתרת כזאת בסמטאות אלנבי ונתקלתי שם במגבר מסוג valvestate 80W ,משהו פסיכי לחלוטין ובמחיר זנות, משהו כמו 1800 ש"ח , באמת אהבתי אבל זה לא האופי של המוסיקה שאני מנגן, אני מציע לך לבדוק את הנושא עוד קצת לפני שאתה נחפז לקנות משהו שאתה צריך פחות.

אני אשמח לעזור לך בעיניין. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים