עבור לתוכן

geforce 4 mx

Featured Replies

פורסם

לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB

עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה

אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה

חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה

רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים

תודה מראש :)

פורסם

כל עוד יש לו סלוט AGP במחשב, לא אמורות להיות בעיות.

אם תתן את דגם הלוח זה יהיה מועיל. אבל רוב הסיכויים שכן יש לו.

אם אתה רוצה לבדוק בעצמך, אז זה סלוט חום והוא העליון מכל הסלוטים.

פורסם
  • מחבר

כל עוד יש לו סלוט AGP במחשב, לא אמורות להיות בעיות.

אם תתן את דגם הלוח זה יהיה מועיל. אבל רוב הסיכויים שכן יש לו.

אם אתה רוצה לבדוק בעצמך, אז זה סלוט חום והוא העליון מכל הסלוטים.

יש לו AGP, יש לו VOODOO 3 AGP אז חייב להיות לו AGP

אתה בטוח שלא אמורה להיות בעיה?

והשאלה החשובה ביותר

זה יעלה לו את הFPS ב CS ?

פורסם

לא תהיה בעיה ואתה תקבל מה שאתה רוצה - ביצועים טובים יותר

פורסם

והשאלה החשובה ביותר

זה מה שהוא רשם:

"VOODOO 3"

הוא לא רשם שזה AGP, להזכירך, voodoo 3 גם היה אפשר להשיג בPCI.

פורסם

והשאלה החשובה ביותר

כן זה יעלה לו את ה FPS אני משתמש בכרטיס הזה ועם OC קטנטן יש לי 100 FPS

פורסם

איזה Oב עשית

לאיזה מהירויות העלת?

יש לי

Inno Gforce 4 440 MX

פורסם

איזה Oב עשית

לאיזה מהירויות העלת?

יש לי

Inno Gforce 4 440 MX

זהו הGF4 MX440 הכי זול שניתן להשיג כיום...אבל זהירות, אני לא ממליץ לקנות של Inno3d, אצלי חיברתי אותו למסך ישן (שעובד!!) והמסך שרף לי 2 כרטיסים כאלו!!! (מזל שלא שלי...) אבל אחרי זה שמתי כרטיס אחר והמסך עובד, חוץ מזה שהמסך תמיד עבד טוב, אבל משום מה כרטיסים של Innovision (מקבוצת MAG) נשרפים לי על המסך הזה...:( :'( (זה בגלל שהם בנויים מחלקים זולים ופשוטים יותר)

אני ממליף להוסיף עוד 50-100ש"ח ולקנות GF4 MX440 DDR של חברה מוכרת ולא Innovision או Chaintech (הChaintech נראה לי על הפנים, אבל אף פעם לא ניסיתי אותו...) חוץ מזה, עדיף לקחת אחד שבא בלי מאוורר - זה חשוב!!

פורסם

שלום,

כדאי לבדוק את ה- AGP שעל הלוח באיזו מהירות הוא תומך ? (X2 X4)

כיחלק מה- GEFORCE ים עובדים על X4

פורסם

אני ממליף להוסיף עוד 50-100ש"ח ולקנות GF4 MX440 DDR של חברה מוכרת ולא Innovision או Chaintech (הChaintech נראה לי על הפנים, אבל אף פעם לא ניסיתי אותו...) חוץ מזה, עדיף לקחת אחד שבא בלי מאוורר - זה חשוב!!

לי יש 440 64mb של inno3d ולא עשה בעיות עדיין .. ולמה כדאי לקחת כרטיס מסך בלי מאוורר? בכרטיס שלי יש אחד ממש קטן ואני לא חושב שהוא עושה משהו בכלל

פורסם

תשמע, אני קניתי GF4 440 MX 64DDR, של לידטק, וזה יצא לי ממש זול (אם אני זוכר נכון אז 350) - והוא מעולה, שווה להשקיע

והייתי בודק בכל זאת פיזית במקומך, אם יש לך AGP, זה באמת לא בעיה, זה פשוט סלוט חום כמו שאמרו כאן, מעל כל הסלוטים הלבנים הארוכים, בד"כ כתוב בגדול גם על אחד מהצ'יפים בלוח אם "AGP" , אם יש לך AGP כפול 2, זה בסדר לקנות כרטיסים שמעל לכפול 2, הם פשוט לא יעבדו במלוא היכולת BUS שלהם, אני שוב מאוד ממליץ על הכרטיס של לידטק, ואם זו יותר בעיה של תקציב, אז תראה אולי ה 420 יותר זול..

פורסם

זהו הGF4 MX440 הכי זול שניתן להשיג כיום...אבל זהירות, אני לא ממליץ לקנות של Inno3d, אצלי חיברתי אותו למסך ישן (שעובד!!) והמסך שרף לי 2 כרטיסים כאלו!!! (מזל שלא שלי...) אבל אחרי זה שמתי כרטיס אחר והמסך עובד, חוץ מזה שהמסך תמיד עבד טוב, אבל משום מה כרטיסים של Innovision (מקבוצת MAG) נשרפים לי על המסך הזה...:( :'( (זה בגלל שהם בנויים מחלקים זולים ופשוטים יותר)

INNOVISION היא חברה מאוד מוכרת והיא קיימת בשוק כבר הרבה מאוד זמן.

אין שום קשר בין זה שנשרפו לך שני כרטיסים של INNOVISION ולמסך עצמו. אם כבר זה קשור בAGP ובחוסר תאימות.

בקשר למה שאמרת על זה שהחלקים בכרטיסים שלה הם הכי זולים זה פשוט שטוויות ורואים שאין לך נסיון ממשי עם הכרטיסים שלה.

ועוד משהו, מה הקשר עדיף לקחת אחד שבא בלי מאוורר? מאיפזה זה הגיע?

פורסם

נראה לי שכדאי לקחת אחד בלי מאוורר כי אם לוקחים עם מאוורר אז הוא בקושי מקרר משהו. אבל זו רק הנחה כי לשלי יש מאוורר אבל הכרטיס עדיין קריר.

פורסם

נראה לי שכדאי לקחת אחד בלי מאוורר כי אם לוקחים עם מאוורר אז הוא בקושי מקרר משהו. אבל זו רק הנחה כי לשלי יש מאוורר אבל הכרטיס עדיין קריר.

חחחחחחחחחחח LOL אני רואה שאתה לא ממש סגור על עצמך...

היה לי את הכרטיס של INNOVIOSION עם מאוורר וגם כרטיס של GAINWARD בלי מאוורר ושניהם עבדו אותו דבר...

פורסם

חחחחחחחחחחח LOL אני רואה שאתה לא ממש סגור על עצמך...

היה לי את הכרטיס של INNOVIOSION עם מאוורר וגם כרטיס של GAINWARD בלי מאוורר ושניהם עבדו אותו דבר...

שיהיה :)

פשוט חשבתי שאם שמים מאוורר אז מתפשרים על ההיטסינק כי אצלי בקושי יש כמה חצאי היטסינק :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים