עבור לתוכן

שאלה בקשר להירשמות בITUNES

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מחבר את האייפוד האייטניוסאייטיונס מפציר בי להירשם אז החלטתי לעשות זאת.

באמצע ההרשמה הוא מבקש פרטים של כרטיס אשראי (ללא הכוונה מצדי שאני באמת רוצה לקנות משהו)

אבא שלי אומר שזה תרמית ושזה בניגוד לחוק/לא בטוח --

אפשר הסבר?

פורסם

אין פה שום תרמית, אני משתמש iTunes Store ואין שום חיובים אם אתה לא קונה כלום.

Apple זו חברה גדולה ולא דודו מחשבים, והיא לא "תגנוב" לך כסף.

אתה יכול פשוט להגיד לו שיפסיק לשאול אותך או להרשם או להשאר במצב הקיים.

פורסם
  • מחבר

אם אני משתמש בNANO 4G יש בכלל טעם להירשם?

הבנתי שלישראל יש גישה רק לAPP STORE שם יש רק אפליקציות לאייפון/אייפוד טאץ' ושהסקציה של הIPOD GAMES היא זמינה עבור בערך 20 מדינות בודדות (ישראל לא אחת מהן)

יש משהו מעבר לזה?

וצירפתי משהו קטן שקרה לי הרגע סתם בשביל הקטע ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא יודע מה בדיוק מגיע לישראלים כי אני משתמש בחשבון אמריקאי, אבל עד כמה שזכור לי זה באמת רק הApp Store שזה רק לאיפוד טאצ' ואיפון.

פורסם

וגם הApp store הזה, חסרים בו דברים שיש בחנות האמריקאית, מזל שהצלחתי להשיג לי חשבון אמריקאי בתקופה שהיה אפשר לפתוח בלי כרטיס אשראי, עד כמה שידוע לי עכשיו אין אפשרות לפתוח חשבון אמריקאי בישראל אלא אם כן אתה קונה Gift Card בארה"ב..

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה שיש לי: אם אני לוחץ על ה NEVER REGISTER כדי שהוא יפסיק להציק לי יש דרך בה אני יכול להירשם? למקרה שיהיה שינוי כלשהו במדיניות שלהם..

פורסם

בזמנו אני הצלחתי להירשם ל-iTunes Store בלי לתת להם כרטיס אשראי, ואז עוד להשתמש ב-Genius על ה-iPod שלי...

על בטוח יש דרך לעשות את זה עוד פעם...

פורסם
  • מחבר

הGENIUS פ'יצר מוצלח, אגב?

פורסם

פיצ'ר נהדר, אין לך מושג איך הוא העשיר לי את הספרייה :xyxthumbs:

פורסם

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

טוב נו... נירשם רק בשביל לבדוק את הGENIUS

תודה :xyxthumbs:

פורסם

.. איך בדיוק? :s05:

זה נותן תוצאות מהספריה המקומית שקרובות לשיר שבחרת, הוא לא מציע שירים שאין לך, או שפיספסתי משהו..?

פורסם

כשאתה יוצר Genius Playlist בiPod או בiTunes הוא לוקח מהספרייה הקיימת, שאתה משתמש בiTunes עם הGenius Sidebar הוא לוקח שירים מהiTunes Store.

פורסם

הממ... משום מה אין לי אפשרות להציג את הsidebar , לא דרך הכפתור הקטן בצד ימין למטה ולא דרך התפריט, האופצייה קיימת אבל חסומה.

יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי חשבון ישראלי בapp store? (יש לי iphone ונרשמתי עם הפרטים האמיתיים שלי למטרות רכישה)

פורסם

כן זה בגלל שיש לך חשבון ישראלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים