עבור לתוכן

איך היה המפגש? תארד המפגש הרשמי

Featured Replies

פורסם

ההיתי בא למפגש אם היה לי עם מי לבוא :-\

לא רציתי לבוא לבד

• תגובות 86
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההיתי בא למפגש אם היה לי עם מי לבוא :-\

לא רציתי לבוא לבד

"אני מתבייש" - התכוון Slim Shady בהודעתו! ;D

אז מה? גם אני באתי לבד, זה לא תירוץ טוב :-X

נוווווו מה קורה עם קצת תמונות מהמפגש?!?!??

פורסם

אני מבקש להפסיק עם תגובות בקשה לתמונות, אני סבור שבקרוב יעלה לאתר מאמר אשר יסקר את מפגש הפורום ויכלול תמונות. בינתיים, כל מי שצילם מתבקש להעביר את התמונות אל e-pit@m.

תודה.

פורסם

כפי ש- dino אמר, אני לא באתי למפגש כי הייתי בנופש. האמנם חזרתי באותו היום שהמפגש התרחש, אבל לא הייתי מספיק להגיע לת"א...

אני מקווה שפעם הבאה יזדמן לי להגיע למפגש :)

פורסם

אז מה? גם אני באתי לבד, זה לא תירוץ טוב :-X

מה עם "ראה פרופיל"?

פורסם

יאללה כל בעלי הדיגיטליות שהיו במפגש Chevy, IronEddie, E.T ו-Biodome להעלות תמונות לכאן.

לא הבאתי מצלמה.

צילמתי עם המצלמה של Biodome.

פורסם

אהה חשבתי שהבאת את ה-Canon S30 הקטלנית שלך ;) - חפיף

פורסם

^^

אני הבאתי את ה-S50 שלי ;D 8)

אבל מפאת שהיה לי כרטיס 32MB בלבד :-\ התמונות צולמו ברזולוציה נמוכה מאד... :P

אורי, כשתהיה אונליין - שלח לי הודעה ואני אשלח לך את התמונות..! אתה לא עונה... :P

פורסם

טוב תאמת גם אני היתי באותו יום עם האולימפוס (שעשתה בבוקר עבודה אחרת) אבל למה לטרוח כשיש ארבעה צלמים מסביבי 8) (טוב נו תאמת ממש לא היה לי ראש לצלם) ובאמת חבל ששבי נתקע עם כרטיס 32 מגה (אני בטוח שהיתה יכול לבקש ממישהו כאן כרטיס גדול יותר) כי אתם לא תאמינו באיזה רזולוצייה הוא צילם חלק גדול מהתמונות במצלמת ה5 מגהפיקסל האדירה שלו : 0.3 מגהפיקסל דחוסים ;D , אבל לא נורא.

במפגש הזה יצא לי גם לנהל כמה שיחות עם בעלי חנויות על מצב השוק ועל האספקט המקצועי יותר , בייחוד עם אנשי זיגזאג שעם אחד מהם גם ניהלתי שיחה על מצב השוק בהודו 8) , ובתכלס היה ממש נחמד.

מה שכן זה בהחלט המפגש המתועד ביותר וטוב שכך , ולמי שעורך את הסקירה עליו אפשר להגיד דבר אחד - נראה שיש דרישה לכמה שיותר תמונות - אז לא להתקמצן על עמודים ;)

פורסם

מה שכן זה בהחלט המפגש המתועד ביותר וטוב שכך , ולמי שעורך את הסקירה עליו אפשר להגיד דבר אחד - נראה שיש דרישה לכמה שיותר תמונות - אז לא להתקמצן על עמודים ;)

אכן צודק יש דרישה להרבה תמונות ;)

פורסם

נשמע שהיה נחמד, חבל שלא יכולתי להגיע

נסעתי לאילת ב-7 בבוקר :P

פורסם

כנ"ל, רק שאני לצמח... היה סבבה ד"א, וגמני מחכה לתמונות ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים