פורסם 2003 ביולי 2922 שנים איגור: שתוק ננס אתה מודע לכך ש: 1. יש לי נשק בבית 2. בקרוב אני אקבל נשק אישי 3. אתה לא יודע להתגלח
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים צחי (COM), מה קרה לא באת למפגש?התעוררתי מאוחר...ושקמתי אף אחד מההורים שלי לא היה בבית.. ולא היה מזומנים לרכבת...פעם הבאה..
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אני מבקש מכל בעלי המצלמות שנכחו במפגש וצילמו תמונות, ליצור קשר איתי באייסיקיו ולשלוח לי אותן בהקדם..תודה רבה על שיתוף הפעולה.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אין לי מושג מי אתה בכלל ולא ידעתי שהיית במפגש. רק זוכר שאתה לא מתאמץ לשמור על הכללים במיוחד.. לא הייתי במפגש זה 1 2 אמרתי שלא היהי עם מי לבוא כי אין אף אחד ברחובות שגר... מהפורום חוץ מערן מור... ולא נעים ללכת איתו בקושי מכירים.. ולמפגש הבא אני ילך עם אח שלי רק אם תוכלו להגיד לי מתי זה אני ישמח...(בן 20 האח...)
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אני מבקש מכל בעלי המצלמות שנכחו במפגש וצילמו תמונות, ליצור קשר איתי באייסיקיו ולשלוח לי אותן בהקדם..תודה רבה על שיתוף הפעולה.כבר שלחתי ל MiniMizer 8)ותנחשו איזו תמונה תהיה התמונה הראשית של המפגש?אותי לוחץ את היד של מישה!!!! ;D
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים היי אנשים........... המפגש היה ממש נחמד לדעתי (לצאת קצת מהמשרד ;D ), היה ממש כיף לראות אנשים שאני אישית לא ראיתי שנים... האוירה הייתה נחמדה ולמרות שלא הכרתי את כולם היה ממש נחמד לראות את דור ההמשך של החומרה בארץ. מקווה שבפעם הבאה יהיה מפגש אפילו גדול יותר שמשלב בין כל שכבות האוכלוסיה. יום טוב, וג'ינגול נעים (והמבין יבין) .
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים וג'ינגול נעים (והמבין יבין) . תן לי לנחש, מה שאתם עושים בזיגזג ב"משרד" כשלא עסוקים בלעשות חורי אוורור? ;D
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים התעוררתי מאוחר...ושקמתי אף אחד מההורים שלי לא היה בבית.. ולא היה מזומנים לרכבת...פעם הבאה..כן כן..את הסיפורים האלה תספר לאמא..
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אתה מודע לכך ש:1. יש לי נשק בבית2. בקרוב אני אקבל נשק אישי3. אתה לא יודע להתגלח1. לא מפחד2. לא מפחד3. יודע, לא עושה.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים אתה מודע לכך ש:1. יש לי נשק בבית2. בקרוב אני אקבל נשק אישי3. אתה לא יודע להתגלח1. לא מפחד2. לא מפחד3. יודע, לא עושה.תירגעו בבקשה, למה לפוצץ דיון...
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים זה בצחוק אם לא הבנת עד עכשיו. חוץ מזה הננס לא יכול לאיים עליי כי אני יכול לדרוך עליו
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים זה בצחוק אם לא הבנת עד עכשיו. חוץ מזה הננס לא יכול לאיים עליי כי אני יכול לדרוך עליו אני יודע שבצחוק, אבל זה בא על חשבון הדיון - וחבל. אני מבקש שתימנע מהודעות בסגנון הללו מכיוון שהם הורסות את הדיון.. המשך דיון מהנה. נ.ב. scorpion אם אתה מעוניין להגיב על ההודעה שלי תעשה את זה בה"פ בבקשה.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים יאללה כל בעלי הדיגיטליות שהיו במפגש Chevy, IronEddie, E.T ו-Biodome להעלות תמונות לכאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.