עבור לתוכן

איך היה המפגש? תארד המפגש הרשמי

Featured Replies

פורסם

היה מפגש כייפי...המון אנשים. מישה אחד.

ארבע (?) אייפודים, פאלם (או משהו בסגנון) אחד , חפץ חשוד אחד. מה חסר???

היה אחלה.

• תגובות 86
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה איכות, 3 אנשים הביאו לי משחקים, וסקורפיון התקמצן על האוקלי שלו- י'חתיכת קמצן, אפילו שוט אחד אתה לא נותן לי איתם!? ;D

פורסם

מה אספר...

בכל מקרה TomB אמר את כמעט כל מה שאני חושב (לא חוכמה היה לנו את כל הדרך הבייתה לדסקס את זה)

ואני מצטרף לקריאה למזגן!

למרות זאת נראה לי שאני אבוא גם לבאים במיוחד שאני עובר למרכז לצערי אז אני אהיה חייב להתרגל ללחות מתישהו

פורסם

אוקיי האממ, בוא נראה...

Ghost dogg קיצר לי את הבאן לעוד שבועיים!!! YEPPY!!!

מישה גדל.. ::) אני כבר מעדיף לא להתעסק איתו...הביאו לו זיפו...תיכננתי להשים את הראש שלו בתוך ה Vantec Tornado, ולפהעיל כמובן..

MiniMizer גבר ועדיין נשאר גבר....WTF אתה עושה באתר "Niet Blat" ?

ל-imac היה תמיד משעמם..

SpiritKnight לא אוהב להסתכל מה השעה, כי הוא לא ממהר לשום מקום..

MoonMage הבריז המאנייק, בסוף לא בא.

IronEddie, אותו תפסתי במצלמה סוף סוף.

Dino הסתפר..

DarkMind גם...

Noam נשאר כושי

את כל התמונות שצילמתי שלחתי ל The Wizard הברונטי.

צ'או,

הייתי פשוט חייב להגיב,

עכשיו יתנו לי באן..

Athlon~WINGS.

מהיום אני פרו-מישה..

מישה לשלטון!!

פורסם

היה מיפגש טוב ואהבתי את המצאת הMOBO-רגל(MOBO=לוח אם, מלשון כדורגל) ;D

פורסם

היה מפגש כייפי.

באמת נוצר מצב מסויים שאנשים הסתגרו יותר בקבוצות של אנשים שהכירו כבר ממפגשים קודמים והיה נראה שחדשים שבאו לבד הרגישו קצת בצד.

הקטע הכי מצחיק במפגש היה הפגישה בין עודד (ווינגס) למישה (האנטר), יש תמונה שלהם לוחצים ידיים אבל השיחה היתה העיקר

פורסם

אם אנשים רוצים להכיר תחבר'ה, שידברו, אין מה להתבייש.. ;)

אנחנו לא נושכים.. חזק.. :-*

כמוני למשל.

משתדל לא לשתוק. ;D

היה סבבה, להכיר פנים חדשות שאני לא מכיר, של חבר'ה עתיקים ופחות עתיקים (אפילו שאני די עתיק בפורום, זה כולה מפגש שני שלי).

וכמובן כל הילדודס הטריים.

חביב בהחלט היה. שמחתי למצוא כמה חבר'ה טובים.

פורסם

היה בהחלט נחמד, למרות ש-E.T. לא קנה תאופניים, לא נורא.

פורסם

אבל הוא קנה שקט ::)

היה מפגש אחלה יצאתי אפשר להגיד מורווח (סינק לגשר צפוני, SLK800 ורום אחד עצבני ;D) :-*

פורסם

איימאק... זה לא ערכת טיפוח זה כרטיס שוויצרי, עם אולר. אולי בשבילך אולר זה חלק מערכת טיפוח ;D ;) אבל זה לא המטרה המקורית של זה. והפורשה שכחה להחזיר לי את זה בסוף המפגש :P

קובי עדיין מחפש קונים אני רואה ;D

פורסם

לא לא !

נמכרו ! ;D

פורסם

איתי הבנאדם הכי קורע שיש ;D

חוץ מזה, היה אחלה ודן הנודניק הזה אררררר :D

פורסם

תאמת אתם נראים לי בעיקרון מה זה גברים וזה חוץ מ(biodme)שמשום מה שונא אותי בגלל איזה שניים או שלוש הודעות שהעביר בגללי...

ותאמצת אני מתבייש לבוא כי אין לי עם מי לבוא כל החברים שלי ממש לא מבינים או מתעניינים כמוני במחשבים.... וכבר דיברתי עם איזה 2 או 3 גברים מהפורום שאני ילך איתם אבל עדיין זה לא כל כך נעים וזה...

פורסם

חפיף... רק עכשיו הכרתי כמה מהאיזור שאני גר {אפילו באותו רחוב}

אז אותו אחד היה צריך לבוא אבל יצא לנופש וחזר בדיוק באותו יום אז לא היה מצב... אבל אין מה להתבייש...

דוד שלי כבר מפגש שני שהוא בא איתי - חח... חושבים כבר איזה אחד מהקהילה... אני סתם סוחב אותו איתי קבוע... 8)

פורסם

חפיף... רק עכשיו הכרתי כמה מהאיזור שאני גר {אפילו באותו רחוב}

אז אותו אחד היה צריך לבוא אבל יצא לנופש וחזר בדיוק באותו יום אז לא היה מצב... אבל אין מה להתבייש...

דוד שלי כבר מפגש שני שהוא בא איתי - חח... חושבים כבר איזה אחד מהקהילה... אני סתם סוחב אותו איתי קבוע... 8)

חחחח גבר נראה לך אני יסחוב מישהו בכח ...? ואתה אומר שם שיש לך עם מי ללכת "מישהו מהרחוב שלך... לסחוב... וזה.."

אני לא יסחוב ובכל העיר רחובות לא נראה לי שיש עוד מישהו שבקהילה הזאת ירצה לבוא למפגשים האלה.... אתה מבין?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים