עבור לתוכן

עד כמה אפקטיבי שיפור מ4GB ל8GB ראם?

Featured Replies

פורסם

שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף...

המחשב למשחקים כבדים.

תודה מראש :lol:

פורסם

תוכל לבטל PF, אבל עדיין לא שווה את הכסף לדעתי בשימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

Page file? מה יעזור לי לבטל את זה?

ב215 ש"ח, אין לי עוד מה לשפר.. כרטיס מסך שוב לא יהיה רלוונטי, HD4830 די והותר למסך 17", למעבד זה לא מספיק, ואני לא כל כך פריק של ציוד היקפי.. מספיקים לי מקלדת עכבר ורמקולם בסיסיים.. בגלל זה חשבתי על הראם.

אפשר לשפר את ההארדיסק, אבל אני בקושי ממלא 150GB, אז 500GB מספיקים לי..

בחישוב מתמטי פשוט המחשב יעבוד פי 2 מהר, לא? או שבכמות כזאתי זה כבר לא כל כך משנה..

פורסם

אם כבר יש לך כסף לביזבוזים תחסוך לSSD איכותי זה יעזור לך הרבה יותר מי 8 גיגה זיכרון

גם ככה 4 גיגה לא עושים היום צוור בקבוק

פורסם
  • מחבר

אוהו, להתחיל לחסוך לכונן SSD.. חח, עד שאני אגיע לסכום הזה, אם אני אגיע, זה כבר יעלה 300 שקל ככה ל500GB

פורסם

תשקיע בזוג רמקולים טובים 2.1. זה משדרג לך את החוויה באופן משמעותי. שווה שתשאל בפורום מפרטים, אולי שם יוכלו לחלק את התקציב טוב יותר.

לשאלתך המקורית, לדעתי אין טעם. לי יש 4G ומדי פעם אני מפעיל ניטור לזיכרון. לא קרה שעברתי 2 ג'יגה וכשהתקרבתי זה היה בתוכנה לבדיקת המחשב ולא אפליקציה יום יומית.

פורסם
  • מחבר

האמת שצודק, הרמקולים שרציתי לקנות דיי מעפנים.. חחח, 2.0.

אז אני מבין שזה מיותר, תודה לכל מי שעזר.

פורסם

זה מיותר היום חוץ ממצבים מאוד מסוימים שרוב האוכלוסיה כולל הגימרים לא ניתקלים בהם

פורסם

הדעה שלי היא שראם כן עוזר ... תוכל לשים RAMDISK ענקי ולטעון ממנו דברים כמו משחקים הרבה יותר מהיר מכל SSD

אולי משחקים היום תופסים 10 ג'יגה אין לי מושג אבל זה העקרון.... וכמובן כל החרטא של הוינדוס שלא עולה לראם ...

(אם כבבר מדברים על זה זה שימושי גם בנפח של 64 מגה לקאש של דפדפן והורדות של קבצי ZIP שממלאים את הכונן )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים