פורסם 2009 באפריל 216 שנים לחובבי המשחקים הריאליסטים המוד הזה בשבילכם: * No crosshair * No HUD * No death messages * Revised score display * An advanced damage system מדובר במשחק רשת בלבד שלטעמי יש לו פוטנציאל. גרפיקה סבירה בהחלט, משחקיות טובה ורושם יחסית טוב. http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation ניתן להתרשם עוד בעמוד הבית http://www.resistanceandliberation.com/ הורדה של הגירסה המלאה http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation/downloads/resistance-and-liberation-alpha-4-full [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מנוע סורס חרוש עד כדי כך... אבל אני מוריד לפני VLAVE את הכובע כי גם אני פעם ניסיתי לפתח מוד למנוע ויחסית למנועים אחרים היה ממש קל....
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים נראה נחמד... מזל שאני עובר על העמודים הקודמים בפורום ולא רק בעמוד הראשון, אחרת לא היתי רואה את זה אף פעם יש שרתים עם פינג נורמלי? או שזה כמו שאר המודים-מולטי שנתקלתי בהם (רובם), שהפינגים בשמיים ואי אפשר לשחק?
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מנוע סורס חרוש עד כדי כך... אבל אני מוריד לפני VLAVE את הכובע כי גם אני פעם ניסיתי לפתח מוד למנוע ויחסית למנועים אחרים היה ממש קל....אז מה אם הוא חרוש? עדין יוצאים למנוע הזה מודים מעולים שניראים נהדר.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים "ניראים נהדר"כמו כל דבר אחר בעולמינו זה יחסי.לא התכוונתי להשפיל את מנוע הסורס המהולל...אגב סיימון, לכמה שחקנים המשחק? 32? 64?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אחלה מוד. אמנם באלפא, אבל ריאליסטי to the bone. מקווה שהוא יגדל ויצליח כמו שרד אורקסטרה התחיל כמוד קטן.לדעתי הוא יכול להיות מתמודד מאוד טוב בשביל RO, יש ימבה פוטנציאל. מקווה שהוא יצליח. מאוד פליי-אייבל על אף שרק בשלב אלפא, כמובן שצריך לעשות ימבה שיפורים - אבל אפשר לחוות אחלה חוויות במצב הנוכחי שלו.אהבתי גם את העובדה שאתה מסתכל למטה ורואה את הרגליים שלך, זה אלמנט חשוב, וגם מערכת האחיזה בנשק - ריאליסטי מאוד, צריך להתרגל רק. אחלה ראגדול יש גם.תודה על ההמלצה, סיימון! ממליץ לכל חובבי משחקי הריאליזם: רד אורקסטרה/דארקסט האור/פרוג'קט ריאליטי. אבל להיות מודעים כל הזמן לכך שזה עדיין אלפא.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר החבר'ה מתייחסים מאוד ברצינות למוד הזה ודואגים לטפח את הקהילה בעידכונים שוטפים וחדשות.כדאי לעיין בפורום הראשי שלהם כי יש הרבה תוכניות לעתיד.http://www.forum.resistanceandliberation.com/גירסת האלפא הרביעית יחסית יציבה אך מרגישים מדי פעם שהיא כזו.סה"כ למי שמעונין לשחק במשחק מולטי ללא ניקוד, ללא HUB בכלל, בלי לדעת אם הרגת מישהו עד שלא הלכת ובדקת,זה אחלה מוד.יהיה נחמד אם כמה חברים פה יצטרפו לשחק יחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.