עבור לתוכן

העלמת שריטות מזכוכית, יש למישהו רעיון או ניסיון בזה ?

Featured Replies

פורסם

השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?

פורסם

- צריך למצוא משחת ליטוש מיהלום (חלקיקים כדוריים ולא משוננים), עם גודל חלקיקים של 9 מיקרון או פחות מזה (אבל אין טעם לקחת משחה עדינה יותר מ0.25 מיקרון)

- דראמל\ מלטשת פניאומטית\ מתקן ליטוש labopol 22 (או 5) של struers עם התקן טיפטוף אוטומטי

- ראש ליטוש (עדיף מיקרופייבר או זמש)

- הרבה סבלנות :)

פורסם

סתם מסקרנות - איפה קונים את כל אלה?

פורסם

מקום אחד שאני בטוח בו זה ב"אגנטק", אבל אם אתה מחפש בנפרד זה קצת יותר בעייתי... דראמל יש בכל חור, ראשי ליטוש יעודיים אני לא יודע אם יש בכלל בארץ (אני יודע שיש את ראשי ניילון או משהו דומה לליטוש כללי, אבל אני לא יודע עד כמה זה יהייה טוב לזכוכית) ומשחת ליטוש יש אולי באייס\ הום סנטר או בחנויות מקצועיות לכלי עבודה וכו'... בד"כ מוכרים משחות סיליקה שהן לא מתאימות לזכוכית לכן צריך לחפש...

פורסם
  • מחבר

אין שיטות בייתיות נחמדות יותר ?

פורסם

מבער של 1500 מעלות? :nixweiss:

רק צריך לבדוק אם צריך להוסיף פלאקס...

שמע, זכוכית זה חומר קשה שלא מגיב לרוב הכימיקאלים (אגב כימיקאלים- אם אתה לא יודע איך, עדיף שלא תשתמש בHF...). אני לא מכיר שיטות אחרות פשוטות יותר... sorry :-\

פורסם
  • מחבר

HF ?

קיבלתי הצעה על שמחת שיניים שידועה כמשחת פוליש עדינה.

פורסם

HF מגיב עם זכוכית, הוא מעכל זכוכית..

פורסם

חומצה הידלופלורית... אחד הדברים הבודדים שיכולים להמיס זכוכית :)

לא מכיר את המשחת שיניים, אבל קשה לי להאמין שהיא תצליח ללטש זכוכית.. מצטער.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את המשחת שיניים, אבל קשה לי להאמין שהיא תצליח ללטש זכוכית.. מצטער.

יש מצב שאנסה בקרוב...

פורסם

ספר מה יצא מזה... טיוב מישחת ליטוש יהלום של 10 גרם עולה סביבות ה500 ש"ח... אולי תחסוך לצהל קצת כסף :smile1:

פורסם

זה עובד יופי עם דיסקים, רק ששם זה פלסטיק

פורסם

למען האמת ראיתי סירטון של ניקוי שריטות עם בננה (בחיי)

אבל הבעיה היא שקבלתי אותו במייל והתיבה שלי מכילה אלפי מיילים .. אני צריך לערוך חיפוש ואז אני אעלה את הסירטון ליוטיוב או משהו דומה..

פורסם

אם זאת שריטה קטנה ולא ממש רחבה/ארוכה אתה יכול לגשת לסופר פארם וליקנות נייר לטש לציפורניים בצבע סלט (לא זוכר בידיוק אבל ניראה לי שזה P3000)

עובד טוב מאוד, לא משאיר סימן מהשריטה אבל לוקח הרבה זמן והורס את האצבעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים