פורסם 2009 באפריל 216 שנים ניסיתי להזמין ספרים ב-Amazon אתמול וזה לא קיבל את פרטי כרטיס האשראי שלי בטענה שיש משהו לא נכון שם (מספר כרטיס \ שם המחזיק \ תאריך תפוגה). זה היה לי דיי מוזר כי כל הפרטים היו בהחלט נכונים, אז ניסיתי אתר אחר שמספק גם משלוח חינם (http://www.bookdepository.co.uk/) וגם זה לא עבד - אותה הודעה. התעצבנתי ופשוט רשמתי את המספר מהסוף להתחלה.... זה קיבל אותו ואישר לי את ההזמנה.הגיוני? מה לעזאזל קרה פה? :s05:
פורסם 2009 באפריל 216 שנים תכתוב בתוקף קודם שנה ורק אז חודש כלומר על הכרטיס כתוב 01/15 תכתוב באתר 1501 או בסגנון הזה
פורסם 2009 באפריל 216 שנים לפחות באתר http://www.bookdepository.co.uk/ברור לחלוטין איך יש להכניס את התוקף, ואין מה לטעות שםמן הסתם הבחור התכוון שהוא כתב את המספר של הכרטיס אשראי עצמו הפוך (או שאני טועה?)
פורסם 2009 באפריל 216 שנים הכרטיס שלך בכלל תקף לקניה בחו"ל? יש לא מעט כרטיסים שרשום עליהם בבירור Valid only in israel.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר הכרטיס שלך בכלל תקף לקניה בחו"ל? יש לא מעט כרטיסים שרשום עליהם בבירור Valid only in israel.כן, הוא תקף לקנייה בחו"ל.רק כדי לוודא, אתה יודע שמספרים קוראים משמאל לימין, נכון?כן, אני יודע את זה.לפחות באתר http://www.bookdepository.co.uk/ברור לחלוטין איך יש להכניס את התוקף, ואין מה לטעות שםמן הסתם הבחור התכוון שהוא כתב את המספר של הכרטיס אשראי עצמו הפוך (או שאני טועה?)נכון מאוד. מה לעזאזל קרה פה? :s05:
פורסם 2009 באפריל 216 שנים שלח לי בפרטי את מספר הכרטיס, התוקף, 3 הספרות על גב הכרטיס, והקוד לכספומט, אני אבדוק אם יש שם משהו לא בסדר.... ;Dועכשיו ברצינות, באיזה כרטיס מדובר? יש מקומות שפשוט לא מקבלים חלק מסוגי הכרטיסים.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר שלח לי בפרטי את מספר הכרטיס, התוקף, 3 הספרות על גב הכרטיס, והקוד לכספומט, אני אבדוק אם יש שם משהו לא בסדר.... ;Dועכשיו ברצינות, באיזה כרטיס מדובר? יש מקומות שפשוט לא מקבלים חלק מסוגי הכרטיסים.American Expressוזה קיבל אותו - כשרשמתי את המספר מהסוף להתחלה. ???
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אני חושב שרק מאוד שרות הלקוחות של אמריקן אקספרס או החנות יוכלו לפענח את התעלומה.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים הכרטיס שלך בכלל תקף לקניה בחו"ל? יש לא מעט כרטיסים שרשום עליהם בבירור Valid only in israel.גם בכרטיסים שרשום עליהם valid only in Israel אפשר לקנות בחו"ל (ברשת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.