פורסם 2009 באפריל 216 שנים מתוך ויקיפדיה:"ואט הוא יחידת SI (מערכת היחידות הבינלאומית) להספק. 1 ואט שווה ל-1 ג'אול לשנייה או בחשמל ל-1 וולט אמפר"כלומר... 1 וואט = 1 ג'אול לשנייהאז אולי תסביר לי במה בדיוק אני מתבלבל במקום לכתוב דברים לא ברורים?המקור לא "רואה" שום דבר, הוא פשוט מספק כמה זרם שהצרכן צריך שיספקו לו, ולא אכפת לו אם זה נאבד בצורהשל חום או הולך לעבודה של ממש.ושוב, גם עבודה וגם החום שהולך לאיבוד נמדדים ב-W כי שניהם זה J/s (ג'אולים לשנייה)
פורסם 2009 באפריל 216 שנים וואט?מתח ההדקים נקבע ע"י המקור וכמות האמפר שעוברת נקבעת ע"י הצרכביםהפוך גוטה, הפוך.מפל המתח הוא יוצר את הזרם ולא ההפך.[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 22:39:56אתה בלבל בין שני דברים W זה לא Jהבחור צדק - 1 וואט זה למעשה 1 ג'אול לשניה.W=J/tבדיוק כפי ש1 אמפר זה 1 קולון לשניה.A=Q/t
פורסם 2009 באפריל 316 שנים הפוך גוטה, הפוך.מפל המתח הוא יוצר את הזרם ולא ההפךוואטX2?מפל המתח (או בשמו הנורמלי לחלוטין הפרש פוטנציאלים) נוצר ע"י הספק
פורסם 2009 באפריל 316 שנים דווקא לא הפוךפשוט קצת קשה להבין, כי עברית שפה קשה... - "מפל המתח (או בשמו הנורמלי לחלוטין הפרש פוטנציאלים) נוצר ע"י הספק (כוח)"המתח שנופל על הצרכנים תלוי בספק כוח שאליו הם מחובריםהזרם שעובר תלוי בצרכנים ובמתח שנופל עליהםההספק הוא אכן המתח * הזרם, כאשר הכוונה היא לחיבור של ההספק שהולך לעבודה + ההספק שנאבד בגלל התנגדותMy bad
פורסם 2009 באפריל 316 שנים ההספק הוא אכן המתח * הזרם^2, כאשר הכוונה היא לחיבור של ההספק שהולך לעבודה + ההספק שנאבד בגלל התנגדות My bad אם אני לא טועה
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אתה טועה. תקרא כאן (בעברית): http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.