פורסם 2009 באפריל 216 שנים שלום,יש לי את חבילת הcs3 של אדוביהבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוךלמשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא"האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך.תודה.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים גרסאת ME של Winsoft כמובן.אתה יכול לקבל אותה מיבואן של אדובי בארץ שהם Quicksoft.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר לא הבנתי למה אתה מתכווןמה אני צריך לעשות בדיוק?אם כבר יש לי את כל החבילה ואני רוצה רק עדכון כזה או משהו בסגנון להפוך את זה לעברית?אתה יכול להסביר קצת יותר ולפרט?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 10:37:39נכנסתי לאתר הזה אבל הוא דורש סריאל של התוכנות.איפה אני יכול להוריד ללא סריאל את העדכונים? והאם העדכונים האלה הופכים את התוכנות לתומכות עברית?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים תפנה ל Quicksoft באימייל או בטלפון ותשאל מה צריך כדי לקבל את גרסאת ME אם כבר רכשת את הגרסא ה"רגילה".
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר אתה כנראה לא הבנת אותי אבל אין לי סריאל.. אני צריך איכשהו את הקבצים האלה..יש מצב שלך יש גישה אליהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.