עבור לתוכן

הורדת הסמל של ה- Utorrent

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש לעשות משהו על מנת שכשאני ממזער את היוטורנט אז הסמל שלו בפינה יהיה שקוף ולא הסמל הירוק שיהיה פשוט בלתי נראה.

איך עושים את זה ?

(ולמי ששואל מה הסיבה זה כי אחותי כל הזמן סוגרת לי תתוכנה ואין לי כוח לריב איתה*).

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנה הזו...שיכולה להסתיר כל תוכנה...

http://www.softpedia.com/progDownload/Hide-it-GS-Download-124464.html

בשביל להסתיר את הUTORRENT אתה צריך קודם להכנס לתפריט של התוכנה (יוטורנט) ולבטל את ALWAYS SHOW TRAY ICON

אחרי שעשית את זה...תחלץ את הקבוץ -שים לב שזה לא קובץ התקנה, זה הקובץ הרצה עצמו של התוכנה

עכשיו יופיע לך אייקון של קיר/חומה בTRAY תעשה עליו מקש ימני ותסיר את ה-V מליד הUTORRENT ...וזהו היא מוסתרת..

אבל אם אחותך תסגור לך את החומה אז אתה בבעיה :silly:... תגיד שזאת תוכנת אבטחה...זה בהחלט נראה כמו FIREWALL.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עובד ובסמל חדש היא לא תחשוד רק משהו שהיא מכירה...עשיתי טעות ואמרתי לה שאני מוריד עם זה XDDDD

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת אחי תמיד סוגר לי את התוכנה זה ממש מעצבן >:(

אני מכיר את התוכנה הזאת שמסתירה סמלים אבל אני מכיר את אחי חשבתי על זה מראש גם את זה הוא יסגור.

רציתי לדעת איך לגרום לזה שיראו את התוכנה רק בתהליכים במנהל המשימות ודבר מוזר קרה עכשיו סתם ככה שאני ממזער את התוכנה היא נעלמת אבל היא פועלת ברקע במנהל המשימות בתהליכים ואם אני לוחץ על הקיצור דרך אני נכנס חזרה וכשאני ממזער אותו הם נעלם ברקע ולא רואים שהוא פועל:) כאילו שהמחשב קרא לי את המחשבות ועשה מה שאני רוצה, זה מוזר אבל אני מרוצה ואין לי שום הסבר לזה חחח :lol:[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 09:05:29

מצאתי דרך אבל להעלים את כל האייקונים, זה גם משהו אבל זה Registry Hack :P

53mhy2wmfjmz.gif

לוחצים על התחל>הפעלה

כותבים regedit

ואז...

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\
Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

jyydmiy1m02m.gif

ליצור ערך חדש של DWORD

jzyfxjzjmyyz.gif

לתת לו את השם

NoTrayItemsDisplay

להקליק פעמיים על הערך החדש לבחור הקסדצימאלי ולתת לו את הערך

1

yd2mnerzdmmy.gif

אחרי זה לצאת מעורך הרישום להיכנס למנהל המשימות לסגור את התהליך explorer.exe (לא לצאת עדיין ממנהל המשימות) ללחוץ על קובץ>משימה חדשה לכתוב explorer.exe כל ערכת הנושא תחזור ואז לא תראה שום סמל :lol: תוכל לראות אותם דרך מנהל המשימות בתהליכים :)

mtmnjzw3mnkh.gif

כדי לראות את הסמלים שוב בלי למחוק את הערך של הNoTrayItemsDisplay כנס לregedit(זה כבר יהיה במיקום האחרון בעורך הרישום) ואז תקליק פעמיים על הערך NoTrayItemsDisplay שנה אותו ל0 ואז תפתח את מנהל המשימות סגור את התהליך של הexplorer.exe ותפעיל אותו שוב^^ כדי להסתיר אותם שוב תחזור על הפעולה, שנה את הערך ל1 צא מעורך הרישום תפעיל את מנהל המשימות....אתה כבר הבנתה אני חושב.

כדי לבטל את זה לגמרי צריך פשוט למחוק את הערך שיצרנו לצאת מעורך הרישום לסגור את התהליך של הexplorer.exe ולפתוח אותו שוב^^.

מעניין אם אפשר לעשות בידיוק אותו הדבר ורק להעלים סמל מסוים שרוצים מממ...

לנו לא יסגרו תוכנות!!! >:( ;D

איזה כיף לא רואים כלום הכל רץ ברקע (כל מה שהיה ממוזער) :P

זה עדיף על התוכנה שמסתירה כי אותה אפשר לסגור:\ אין סמלים אין חשדות^_^

x0mtymnztqoy.gif

פורסם

מצאתי דרך יותר פשוטה

התשובה בתמונה^_^(תמונה עם מילים שווה יותר מ1000 מילים :lol: )

zydntzlrmh2m.jpg

פורסם
  • מחבר

ramsalemix

תודה :xyxthumbs:

פורסם

שמחתי לעזור במיוחד שגם לי וגם לך יש את אותה הבעיה שסוגרים לנו את הUTorrent :-[

לא עוד והכל בזכות הBoss-Key , אם במקרה רואים אותך לוחץ על השילוב מקשים אפשר לשקר ולהגיד שאתה סוגר ככה את התוכנה ;):lol:

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש בעיה חדשה שהטיפול שלה הוא להגדיל ת מהירות האינטרנט...

xD אם אחותי באמצע הלילה במחשב כי חופש ולה אין תגבורים אז האינטרנט איטי לה והיא מפעילה מחדש אז אני קם ב- 6-7 ומדליק עד הלילה הבא xD:kopfpatsch:

פורסם

עכשיו יש בעיה חדשה שהטיפול שלה הוא להגדיל ת מהירות האינטרנט...

xD אם אחותי באמצע הלילה במחשב כי חופש ולה אין תגבורים אז האינטרנט איטי לה והיא מפעילה מחדש אז אני קם ב- 6-7 ומדליק עד הלילה הבא xD:kopfpatsch:

מה רוחב הפס שלך ...ותשתף בUPLOAD לא יותר מ-10KBPS .... שכן זה בדר''כ המקור לבעיות איטיות בגלישה.

פורסם

אני משתף כל היום על 1K ואין לי שום בעיות אני מוריד על המקסימום(אני על 1.5M/16K) וזה גם קשור לכמה מורידים ומעלים יש, ובדרך כלל אמורים לשים על 70% העלאה מרוחב הפס, אבל אצלי על 1K אין שום בעיות וככה אני משאיר את הUtorrent פועל כל היום וגולש בלי הפרעות תנסה גם על 1K ותראה איך זה :)

http://www.utorrent.com/documentation/connection-setup/

פורסם

שלום,

כניסה להגדרות התוכנה והורדת הסמל ממגש המערכת

אפשרויות -> העדפות -> הגדרות והורדת הV מהצג איקון במגש תמיד.

הורדת התוכנה Clicky Gone

http://clickygone.sourceforge.net/

בשתי שיניות תוכל להסתיר כל חלון שתרצה ולהעלות אותו רק על ידי צירוף שתבחר.

התוכנה ניתנת להורדה בגרסת התקנה או בגרסה ניידת.

בברכה,

אריאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים