פורסם 2009 באפריל 116 שנים אני מקליד מקצועי, ועובד על ספר. רציתי לדעת, אם יש באגים בתוכנת Word. כי כמה פעמים היה נראה לי שיש, ואני חושש מאיך ייראה הספר (פעם ראשונה שאני מקליד ספר) - למשל, רווחים בין מילים לטובת יישור הטקסט לשני הצדדים: קרה לי שהתכנה עשתה רווח בתוך המילה עצמה (ואי אפשר לחבר אותה אחר-כך)! ואולי יש עדכונים לתוכנה, שמתקנים את הבאגים.בתודה מראש,
פורסם 2009 באפריל 116 שנים יש באגים בכל תוכנה.הבעיה שציינת לא ממש מובנת האמת.. ואלי התכוונת ליישור מסויים של טקסט שהיה נראה לך כמו רווח.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר יש באגים בכל תוכנה. הבעיה שציינת לא ממש מובנת האמת.. ואלי התכוונת ליישור מסויים של טקסט שהיה נראה לך כמו רווח. לא, בכל המילים המרווחים בין האותיות בסדר, חוץ ממילה אחת שנוצר בין האותיות שלה רווח של אות שלמה. תוודא שאתה עובד עם יישור לימין: (או לשמאל: ) ולא יישור כפול.. אבל אני מעוניין ביישור לשני הצדדים. תודה על התגובות.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים לא, בכל המילים המרווחים בין האותיות בסדר, חוץ ממילה אחת שנוצר בין האותיות שלה רווח של אות שלמה.אבל אני מעוניין ביישור לשני הצדדים.אז יש לך באיזה מקום של הגדרות פיסקה שאתה בוחר שהוא יחסוך מקום על ידי זה שהוא יוסיף לך מקף(-) כשהוא מגיע לסוף שורה כדי לחסוך מקום - כמו שבאמת עושים בכל ספר שיוצא לאור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.