פורסם 2009 באפריל 116 שנים לא חכם יותר לבוא לפה לפני ההזמנה?אני רואה לפחות שני דברים שאפשר היה לשפר והדוגמא הבולטת ביותר היא להחליף את כרטיס המסך ב260 שעולה פחות והוא טיפה יותר טוב.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים לא חכם יותר לבוא לפה לפני ההזמנה? אני רואה לפחות שני דברים שאפשר היה לשפר והדוגמא הבולטת ביותר היא להחליף את כרטיס המסך ב260 שעולה פחות והוא טיפה יותר טוב. ל HD 4870 ו GTX260 יש כמעת אותו ביצועים כך שזה לא משנה פריים אחד או שתים יותר במשחק וחוץ מיזה אחלה מפרט ואחלה מחיר
פורסם 2009 באפריל 216 שנים חבל שלא התייעצת קודם. הלוח שלקחת כולל כרטיס מובנה חזק מאוד מה שמייקר אותו מאוד. מכיוון שלקחת כרטיס מסך חיצוני זה די מיותר. Asus M3A ב 350 ש"ח בערך היה עושה את אותה עבודה בדיוק.הזיכרונות גם יקרים ולא תורמים כלום אם לא מתוכנן OC.בכסף הזה היית יכול באמת לקחת ספק יותר מוצלח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.