פורסם 2009 באפריל 116 שנים הצטבר לי אבק כמו אצל כולם בקופסא בפנים.האם כדאי לנקות את כול האבק באמצעות לחץ אויר?זה יכול להרוס משהו ?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים קח את המחשב לחצר או למרפסת, תפתח את המארז, קח מייבש שיער פשוט, ותעיף בעזרתו את האבק. זה לא פוגע בכלום.אבק שנותר על גופי הקירור או על מאווררים שהמייבש לא מצליח להעיף אפשר לנקות בעזרת מכחול או מברשת דקה.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים אם יש לך קומפרסור בסביבה, אל תהסס להשתמש בו.חיה רעה, פשוט מעיף הכל, ומומלץ. למקרה שתשתמש בפן, תדאג שהוא יהיה על מצב שבו הוא לא מחמם, רק מוציא אויר.
פורסם 2009 באפריל 116 שנים אפשר עם מגבת אבל זה לא כל כך מומלץ, הכי טוב לחץ אוויר או משהו כמו פן שלא מוציא חום.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אומרים ששואב אבק יוצר שדה חשמלי שיכול להרוס רכיבים.היה פה דיון על זה, אתה מוזמן לחפש.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים אני חושב שזכור לי מקרה שבו מישהו הרס איזה חלק מהמחשב שלו עם הפן^^שדיברו על זה בפורום וצחקו עליו^^
פורסם 2009 באפריל 216 שנים חחחחחחחח טוב שאמרת את זה...עם מגבת או משהו שהוא בד מומלץ או שזה גם יכול לעשות איזה משהו...?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים הכי טוב להפעיל את זה שהמחשב פועל, ככה הכל עולה באש חחח.אין משהו חוץ מלחץ אוויר שהוא טוב? דרך אגב כמה הוא עולה בדרך כלל ומה הכמות שלו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.