עבור לתוכן

האם Modu82+ 525w יחזיק GTX285 ב-OC ?

Featured Replies

פורסם

ברצוני לרכוש בימים אלו את כ.המסך GTX285 1GB Superclocked של eVGA.

עכשיו שאלתי היא כזו, האם Enermax modu82+ בעל הספק של 525w יחזיק באופן חד משמעי את כ.המסך הנ"ל ?

אם לא, האם ה-625w יצליח ?

נ.ב - שאר המפרט הוא מפרט לגיימינג ברמה גבוהה כולל i7, DDR3, קירור למעבד, מארז מושקע בעל מאווררים רבים, וכו'

(אל תתייחסו למפרט בחתימה, כ.המסך הנ"ל אינו בשבילי)

שבוע טוב ותודה רבה לעוזרים.

פורסם

אמור להחזיק.

פורסם

כרטיס לא משתלם בטירוף, אל תקנה.

פורסם
  • מחבר

זהו כרטיס המסך בעל ליבה אחת המהיר ביותר בעולם כיום... (כלומר בהתעלם מ-SLI ו-CF)

אבל אם זה משתלם או לא, זו כבר שאלה אחרת.

בכל אופן, ערכתי בדיקה נרחבת לגבי ביקורות לכ.המסך הנ"ל וכו' ומצאתי מידע לכך שכ.המסך במאמץ הכי מלא יכול להגיע לצריכת הספק של 400w.

עכשיו שאלתי היא האם 125w נוספים יספיקו לכל שאר המערכת? כי אחרי הכל ... עד כמה שידוע לי ה-i7 דורשים 130w >.>

פורסם

בכל אופן, ערכתי בדיקה נרחבת לגבי ביקורות לכ.המסך הנ"ל וכו' ומצאתי מידע לכך שכ.המסך במאמץ הכי מלא יכול להגיע לצריכת הספק של 400w.

לא יכול להיות. מדובר כנראה על צריכה כוללת של המערכת.

פורסם

זהו כרטיס המסך בעל ליבה אחת המהיר ביותר בעולם כיום... (כלומר בהתעלם מ-SLI ו-CF)

אבל אם זה משתלם או לא, זו כבר שאלה אחרת.

נכון, אבל SLI של GTX 260 נותן ביצתועים טובים בהרבה אם כבר משתגעים ומשקיעים כל כך הרבה כסף על כרטיס.

יש אפילו HD4870X2 במחיר שלו (כי זאת גרסה מומהרת ומחברה יקרנית יחסית כמו EVGA).

בכל מקרה בחצי מהמחיר שלו יש GTX 260 216SP מומהר שחלש ממנו בגג 15% (וגם לא תמיד עד כדי כך) וצורך הרבה פחות חשמל שמשתלם בהרבה (מאד).

וגם I7 לא נותן שום דבר למשחקים ש - E8500 או E5200 אחרי OC לא ייתן (וה - 920 יציג ביצועים פחות טובים).

בכלל יש צורך לעבוד על המפרט מחדש בפורום המתאים אם לא רוצים להוציא המון לשווא.

פורסם

מניסיון, מחזיק כמו גדול.

פורסם
  • מחבר

א' - לגבי צריכת ההספק של כ.המסך - אתם צודקים לא בדקתי לעומק את המילים הקטנות ואכן זהו 400w הספק כולל של כל המערכת, עמכם הסליחה.

ב' - נכון אתה צודק ה-GTX260 216SP יותר משתלם ביחס ביצועים:מחיר.

אבל השיקול שלי הוא אחר מכוון שיש לי מסך 26" שאני יודע שה-260 לא יעמדו ברזולוציות גבוהות כגון 1920x1200.

דבר נוסף שאינני מוכן לשקול כלל הוא מערך SLI או CF, מכיוון שצריכת החשמל שלהם היא מאוד גבוהה.

אם קיימת הצעה נוספת, או שהנני טועה בדבריי, אני מוכן לשמוע את דעותיכם.

וגם I7 לא נותן שום דבר למשחקים ש - E8500 או E5200 אחרי OC לא ייתן (וה - 920 יציג ביצועים פחות טובים).

ומה עם I7 אחרי OC ? :)

פורסם

אבל השיקול שלי הוא אחר מכוון שיש לי מסך 26" שאני יודע שה-260 לא יעמדו ברזולוציות גבוהות כגון 1920x1200.

אם המצב הוא אכן כמו שדניס אומר, שההפרש עומד על 15% (לא בדקתי, אז אסמוך על דבריו), הרי שבלי קשר לרזולוציה, ההפרש יעמוד על פריימים בודדים לשניה. והפרש כזה לרוב אי-אפשר להרגיש בכלל.

לגבי מערכי SLI/CF אני מסכים איתך. פתרונות בזבניים ומיותרים, אלא אם כן אתה הופך את ביצועי כרטיס המסך למטרה ולא לאמצעי.

בכל מקרה, זה כבר דיון לפורום כרטיסי מסך. הספק יחזיק, כך שהשאלה המקורית נענתה.

פורסם

א' - לגבי צריכת ההספק של כ.המסך - אתם צודקים לא בדקתי לעומק את המילים הקטנות ואכן זהו 400w הספק כולל של כל המערכת, עמכם הסליחה.

דבר נוסף שאינני מוכן לשקול כלל הוא מערך SLI או CF, מכיוון שצריכת החשמל שלהם היא מאוד גבוהה וגם

אם קיימת הצעה נוספת, או שהנני טועה בדבריי, אני מוכן לשמוע את דעותיכם.

ומה עם I7 אחרי OC ? :)

יעמוד ועוד איך.

גם של ה - GTX 285.

יצרוך המון חשמל וייתן ביצועים כמו של כפול ליבה מומהר במשחקים, אם אתה עושה OC מיותר לקחת משהו אחר מ - E5200 (מגיע לרוב ל - 3.6GHZ).

פורסם
  • מחבר

ברזולוציה של 1920x1200 הוא מקטרע, וברזולוציה של 2560x1600 הוא כבר ממש לא שורד. (FC2, Crysis, COD5)

וזה על פי ביקורות על הכרטיס מסך באינטרנט עם פחות או יותר אותו מפרט מערכת.

וזה מובן מאליו ש-i7 מומהר יציג ביצועים יותר טובים מאשר C2D מומהר...

פורסם

ממש לא מקרטע.

הרזולוציה של מסך 30 לא מעניינת אף אחד.

תלוי בתדר, ובמשחקים אין הבדל ביניהם גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים