עבור לתוכן

הזמנתי מחשב, הוצע לי לוח לא מוכר, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב בתצורת CF

חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי

אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל

BLKD X58 Smackover Extream

מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת?

ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל,

האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY.

מה דעתכם,

תודה.

פורסם

כך או כך אלו לוחות X58, קח את הזול מבניהם.. ומה בידיוק לוח לא מוכר? זה לוח של אינטל

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

רק שתיהיה מודע , אם אתה הולך על לוח אם שלחברת אינטל , אתה לא תוכל לעשות אוברקלוק למעבד.

פורסם

רק שתיהיה מודע , אם אתה הולך על לוח אם שלחברת אינטל , אתה לא תוכל לעשות אוברקלוק למעבד.

לא רלוונטי לגבי ערכות שבבים אקסטרים (x38,x48,x58)

פורסם

מה הכוונה ?

בלוחות מסוג XTREME אפשר לעשות OC?

פורסם

כן, אבל הלוח הזה לא מצטיין בו.

פורסם

אין כל טעם לקחת לוחות של אינטל לבקר 31 ומעלה, יש לוחות באותו המחיר ו/או יותר יקרים במעט עם אלף פינוקים ואיכויות טובות יותר.

שלא תבין לא נכון, הלוחות של אינטל טובים אבל יחסית ללוחות שאנחנו רואים היום לא הייתי קונה לוח של אינטל.

כנראה שזה הוצע לך במסגרת מבצעי באנדל..

פורסם

גם אני לא הייתי קונה לוח של אינטל, במיוחד שלא בתקציב כזה.

הלוחות שלהם דלי פיצ'רים, רובם לא מסודרים טוב, בעלי קירור גרוע, יכולות OC די עלובות, וכו'...

אין לך שום צורך בP6T, יש לוחות X58 של ג'יגהבייט במחיר לא רע בכלל, ועם באנדל עשיר יותר, ובלי רוב החסרונות של אינטל.

כמו זה למשל:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4885

באותה חנות הלוח של אינטל יקר משמעותית, וללוח הזה יש הרבה יותר פיצ'רים, RAID, יכולות OC טובות, טכנולוגיה ה-Ultra Durable 3, וכו'...

עדיף.

פורסם

מסכים, אחלה לוח. גם אוברקלוקר טוב.

פורסם

הלוחות של אינטל מגיעים לקידמה בעוד אלף שנה..

לוחות מרווחים (לשלילה כי אין להם שופ פיצ'ר..), קבלים מיושנים ולא SOLID כמו בכל לוח בינוני ומעלה ומה שיותר מדהים מגיע רק ב-BULK..

לא תמצא בארץ לוח גם X48 או X58 שמגיע באריזת מפעל - BOX.

פורסם

-

פורסם

הלוחות של אינטל מגיעים לקידמה בעוד אלף שנה..

לוחות מרווחים (לשלילה כי אין להם שופ פיצ'ר..), קבלים מיושנים ולא SOLID כמו בכל לוח בינוני ומעלה ומה שיותר מדהים מגיע רק ב-BULK..

לא תמצא בארץ לוח גם X48 או X58 שמגיע באריזת מפעל - BOX.

מה אתה מבלבל במוח?? :s07: :s07: :s07::bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ברור שיש!!!! ואפילו ההפך, קשה למצא כאלו שלא BOX (ואת האמת בחיים שלי לא ראיתי כאלו...) וטוב שכך!!!!

פורסם

לאיזה לוח של אינטל יש אריזת BOX? אני בתור משווק מורשה אשמח אם תחדש לי. הכוונה לשיווק מורשה של אינטל.

הלוח היחידי שמגיע היום לאחר הרבה זמן באריזת BOX הוא הלוח ה-SMACKOVER.

בכל מקרה אשמח לתשובה בנידון.

פורסם

הוא הדגיש את השורה האחרונה בציטוט, מכאן אני מבין שהוא חושב שהכוונה לכלל הלוחות ולא לאלו של Intel.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים