עבור לתוכן

מחפש אוזניות סגורות, 200-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם תלך עם ה-K512 בתחבורה ציבורית בלי לקבל מבטים מוזרים שיהיה לך בהצלחה! האוזניות האלה לא מיועדות לשימוש חוץ והם גם מעט מכוערות אחרי שרואים אותם על אמת לעומת בתמונות(חוץ מזה הם גם מרגישות מעט זולות מההרגשה של הפלסטיק והכל לעומת אוזניות אחרות של AKG).

יש לי SJ3 של אודיו טכניקה שהם נחמדות מאוד אבל לפי דעתי הם לא יותר טובות מה-PX100 (אני לא ניסיתי אף פעם את ה-PX100) וכנ"ל על ה-K414P שגם הם לא נראה לי יהיו יותר טובות מה-PX100.

מה שכן יש לך במחיר לא רע את ה-HD280 של סנהייזר ב-KSP במחיר טוב של איזה 400 שקל אם אני לא טועה.

חוץ מזה אתה תמיד יכול "להישתדרג" בזול (70 שקל) ולקנות ספוגיות של PX200 שזה בעצם PX100 רק עם ספוגיות עור שכאלה שמיועדות לאטימה ואז להתקין על ה-100 ויש לך כאילו 200. ;)

בהצלחה ותתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה280 הן אוזניות ענקיות, אני מחפש משהו באזור הגודל של הPX 100.

סיקרנת אותי עם עניין הספוגיות הזה... זה באמת יבודד את הצליל יותר טוב מהסביבה?(כלומר, אנשים שלידי לא ישמעו את האוזניות ואני לא אשמע אותם)

זה בכלל לא כיף שכשאני לבד אני מרוצה מאוד מעוצמת שמע של 25 ושיש עוד אנשים אני צריך להיות על מינימום של 35, ואז האנשים שמסביבי מתלוננים שהם שומעים את זה גם ושזה נורא חזק.

פורסם

שים לב שבשביל לקבל איכות טובה אתה תצטרך להשתמש בקבצי MP3 בקצב דגימה גבוהה, כן?

ה AKG זולות יותר מה PX100 בגלל שהמחיר של הסנהייזר בארץ הוא מופקע, אין מה לעשות.

לדעתי ה K414 לא נופלות מה PX100, והן אוזניות ממש מעולות.

למה שלא תלך לקילומבו, תשמע את כל האוזניות שאתה מעוניין בהן ותיקח את מה שאתה מעדיף?

פורסם
  • מחבר

את השנייזר קניתי בזמנו(בערך שלוש שנים כבר) ב50 דולר בטאוור רקורדס בקליפורניה.

העניין של הספוגיות ב70 שקל נשמע לי כמו פתרון ממש טוב...

א. זה חוסך לי כסף

ב. אני אוכל להמשיך להשתמש בPX 100, שהן אחלה אוזניות חוץ מזה שהן פתוחות

אם אני קונה אוזניות חדשות, הPX 100 פשוט יישבו מיותמות... לא נעים לי.

בקשר לקצב דגימה והכל - אם כרגע עם הPX 100 אני מקבל איכות X, אני מעוניין באוזניות שיתנו לי איכות שווה/גדולה יותר מX.

קצב הדגימה נשאר זהה עם שני זוגות האוזניות.

פורסם

זה תלוי בקצה הדגימה, אם תקנה אוזניות יקרות (400+) ואתה עם 192kbp/s אז לא ממש תרגיש הבדל לעומת ה PX100.

פורסם

העניין של הספוגיות ב70 שקל נשמע לי כמו פתרון ממש טוב...

א. זה חוסך לי כסף

העניין של הספוגיות אכן יחסוך לך כסף, אבל קשה לי להאמין שתקבל אטימה בעזרתן, אסביר למה.

1.אוזניות אטומות צריכות להיות אטומות בצד החיצוני של האוזניה, אני לא רואה איך ספוגית שמונחת בצידה הפנימי של האוזניה עושה זאת.

2.הייתה הערה מקודם על כך שה-AKG לוחצות על האוזן, דבר זה הוא הכרחי בכדי לצור אטימה ואת זה לא יהיה ב-PX 100 גם עם ספוגיות הפלא.

ב. אני אוכל להמשיך להשתמש בPX 100, שהן אחלה אוזניות חוץ מזה שהן פתוחות

אתה תמיד תוכל להמשיך להשתמש ב-PX-100 בבית, הרי לכל זוג אוזניות יש את היתרון שלו על השני וכך תהנה משתי העולמות.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים