פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אבל עזריאלי נסגר בלילה......ואני רוצה את זה כמה זמן לא רק איזה 4 שעות....... אני מדבר פה על יום שלם!
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים המפגש יהיה ב עזריאלי...כי פעם הקודמת אנחנו נסענו לחיפה...עכשיו אתם תבואו למרכז.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אבל איפה לעזאזל בעזריאלי??????. אין מקום והם סוגרים ב1:30 בלילה......... הטיילת של ת"א יותר טוב? ניקח חשמל מאחת החנויות בטיילת
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אבל איפה לעזאזל בעזריאלי??????.אין מקום והם סוגרים ב1:30 בלילה.........במקדולנס כמו תמידנראה לך נשארים עד הלילה?? ?אני נשאר עד איזה 8-9 ונוסע הביתה...שעתיים ברכבת זה סיוט..
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אבל איפה לעזאזל בעזריאלי??????.אין מקום והם סוגרים ב1:30 בלילה.........במקדולנס כמו תמידנראה לך נשארים עד הלילה?? ?אני נשאר עד איזה 8-9 ונוסע הביתה...שעתיים ברכבת זה סיוט..על תישכח שאנחנו גם נסענו ברכבת לחיפהאז תפסיקו ליבכות,ועכשיו אתם תבואו ל ת"א.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מסיבת רשת בכזה גודל זה לא משהו שהולך ברגל.צריך לארגן דבר ראשון מקום, שכולל שולחנות וחשמל. אחר כך האבים וכבלים,כמובן שכולם צריכים גם למצוא דרך להביא את המחשבים שלהם ואת המסכים, שזה גם סיפור בפני עצמו.ולמפגש רגיל, יש מספיק מקום במקונלדס בעזריאלי.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים חחחחחחח ממש אתם עושים מעצמכם צחוקאיזה ערד השתגעתבואו ניפגש בהרי אדום וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.