פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים כמובן ביום רביעי ב 20.02 אורט רוגוזין מגדל העמק שעה 1600 כולם לבוא בלי מסכים אבל עם מחשבים!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר נראה לך?אומנם הם לא שפויים....אבל לא ברמה של להגיע למגדל...... :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מה רע בעיר כאילו אנחנו העיר היחידה שילדים בכיתה א' משלום עליכם מפוצצים במכות ילדים מכיתה ו' מנופים
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אין מה לעשות פעם שעברה המפגש היה בקניון בצפון לא יודע איך קוראים לו וחוץ מזה זה כבר לא שאלה של בטחון ראית שהם מגיעים לכל מקום בארץבחיפה גם היה פיגוע וזה היה יום לפני המפגש שהיה אז
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אין מה לעשות פעם שעברה המפגש היה בקניון בצפון לא יודע איך קוראים לו וחוץ מזה זה כבר לא שאלה של בטחון ראית שהם מגיעים לכל מקום בארץ בחיפה גם היה פיגוע וזה היה יום לפני המפגש שהיה אז הם לא מגיעים לאצבע הגליל... :
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אין מה לעשות פעם שעברה המפגש היה בקניון בצפון לא יודע איך קוראים לו וחוץ מזה זה כבר לא שאלה של בטחון ראית שהם מגיעים לכל מקום בארץ בחיפה גם היה פיגוע וזה היה יום לפני המפגש שהיה אז הם לא מגיעים לאצבע הגליל... : ו.................לאילת :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אולי באיזה מתנ"ס איפשהו?ובגבעתיים יש הרבה שקט......... אין פיגועים (אבל מצד שני גם אין איפה...... למרות שאני יכול לדבר עם ראש העיר)
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים למרות שאני מהצפון, אני עדיין מעדיף פגישה באזריעלי..שם לפחות יש מה לעשות..(לנסות לגנוב מדבקות של CHAOS בלי לקנות בחנות ;D )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.