עבור לתוכן

lame TV OUT results

Featured Replies

פורסם

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף :)

רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה,

הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר...

יש דרך לשפר את האיכות?

או שאולי עשיתי משהו לא תקין....

אשמח אם תעזרו...

כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח...

תודה מראש

פורסם

זה בגלל שאתה בטח משתמש בקומפוזיט (החיבור בננה הצהוב)

אם תחבר לטלויזיה בעזרת S-VIDEO האיכות והחדות יעלו פלאים ;)

פורסם

.תנסה להוריד אתה הרזולוציה בטלוויזיה למינימום שאפשר.

בדרך כלל ברוב הטלוויזיות אי אפשר לקרוא טקסט כמו שצריך אלא אם כן יש לך פלזמה.

בקשר לסאונד - אתה צריך לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בשביל לשמוע משהו. תנסה לחבר את היLINE OUT של הכרטיס עם החיבורים האדום והלבן של הטלוויזיה.

פורסם

יכול לומר באיזה כרטיס מדובר? אני עומד לקנות אחד בקרוב.

בסדר, ראיתי במפרט.

פורסם

אף פעם לא ראיתי טלויזיה שהיה אפשר לקרוא בה טקסט כזה, זה טוב רק לסרטים או משחקים.

פורסם

אני כן

R9200

איכות של TV OUT מדהימה

פורסם

ף פעם לא ראיתי טלויזיה שהיה אפשר לקרוא בה טקסט כזה,[b/] זה טוב רק לסרטים או משחקים.

כנל

דרך אגב AMIRAM, הצלחת לדסר את הבעיה שהייתה לך עם הכרטיס מסך והיציאת טלוויזיה?

פורסם

אני כן

R9200

איכות של TV OUT מדהימה

זה תלוי הרבה יותר בטלוויזיה מאשר בכרטיס מסך

בטלוויזיות סטנדרטיות יש רזולוציה נמוכה מאוד כברירת מחדל ולכן לא רואים בה טקסטים כמו שצריך אלא רק סרטים ומשחקים.

פורסם

חשוב !!

אחרי שאתה מחבר את הכרטיס לTV תחפש אפשרות בחלון אפשרויות של המסך טלויזייה (PROPERTIES>SETTING>ADVANCED)

ליד אפשרות של זום למסך יש אפשרות שאני לא זוכר איך קוראים לה אבל עם תוריד אותה עד הסוף האיכות תשתפר הרבה מאוד!

תחפש בחלון אפשרויות של הTV.

נב: כך זה בGE FORCE 4 אבל בטוח יש את האפשרות הזאת גם בכרטיסים של ATI

פורסם

אני משתמש בגיפה 2 שלי עם הSVIDEO אתמול רק ראיתי בה את מהיר ועצבני 2 באיכות DVD שהורדתי(כל הזכויות שמורות)

וראו ממש ממש יפה! וגם שמעו טוב (חיברתי את הLINE OUT) אבל אם אתה רוצה טלוויזיה על מנת לקרוא טקסט קטן של אתרים אין לך סיכוי אם טלוויזיה רגילה רק עם פלזמה.

פורסם

ב480X640 אפשר לקרוא אבל יהיה צורך גם לגללול את המסך כל הזמן ימינה ושמאלה ורצוי שהטקסט יהיה גדול כדי לקרוא ממרחק

פורסם

זה נכון מה שאמרו כאן קודם, יש סליידר (לי יש, בGF4 MX 440) בתוכנה שלו, שמשפר פלאים את האיכות, צריך למצוא איזון נכון, כי אם מזיזים אותו יותר מדי, המסך מרצד מאוד, ואם מזיזים לצד השני אז הכל נהיה "FUZZY" מעורפל כזה.

אני מאמין שגם לך יש אופציה כזאת, תבדוק.

בקשר ל SVIDEO - יש לי שאלה בעצמי - אני מחובר עכשיו ככה : מהכרטיס יוצא SVIDEO קטן (10 ס"מ) שמתחבר לקומפוזיט, שבתורו נכנס למתאם SCART (שזה 21 פין) שתקוע בטלוויזיה, אם במקום הקומפוזיט, אני אקנה כבל SVIDEO ארוך ואחבר אותו למתאם ה SCART - האם אני אראה יותר טוב ? (אין לי כניסה של SVIDEO לטלוויזיה ישירות, אבל קיימת כזו כניסה על המתאם SCART שמחובר אליה)

אריק.

פורסם

אני משתמש בגיפה 2 שלי עם הSVIDEO אתמול רק ראיתי בה את מהיר ועצבני 2 באיכות DVD שהורדתי(כל הזכויות שמורות)

וראו ממש ממש יפה! וגם שמעו טוב (חיברתי את הLINE OUT) אבל אם אתה רוצה טלוויזיה על מנת לקרוא טקסט קטן של אתרים אין לך סיכוי אם טלוויזיה רגילה רק עם פלזמה.

פלזמה? רק עם היא עולה מעל 50 אלף ש"ח

אני כמעט מצליך לקראו ברצולוציה של 1024 אם אני יוריד קצת את הרזולוצייה אני יצליח, אין לי פלזמה.

פורסם

תוריד את התוכנה [move]TV TOOL 6[/move]

היא תוסיף לך המון אופציות כך שתיראה הרבה יותר טוב

והיא תגביר את איכות הכרטיס שלך

פורסם

איכות הכרטיס היא דבר נתון שלא ניתן לשינוי

אם כבר אז התוכנה תיתן אפשרות לנצל את היכוללות שלו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים