עבור לתוכן

מחפש עבודה בתחום המחשבים (בעיקר חומרה) הרכבה וכו'... מה צריך לדעת ואיפה לחפש ?

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!).

בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה.

אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? :cool2:).

השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'...

מה אתם אומרים ?

(ולא אני לא מדבר עכשיו על קריירה של להתקין מחשבים... יחסית לתקופה קצרה).

אני גר בתל אביב ככה שמבחינת תעסוקה... יש פה :silly:

פורסם

לדעתי אם כבר עדיף מלצר/שליח על פני עוד טכנאי...

אבל תעשה חיפוש יש הרבה מקומות שלא באמת דורשים כלום ועושים לך הכשרה תוך כדי

ואם תשקיע אז יש מצב להתקדם או לפחות לרכוש ניסיון בסיסי בשביל משהו אחר.

למשל תמיכה טכנית אצל ספק האינטרנט ...

פורסם
  • מחבר

אם אפשר התיחסות טיפה יותר רצינית ממישהו שעובד בתחום ??? :s05:

פורסם

ואפילו לא מילת תודה אחת על ההקפצה שעשיתי :'(

פורסם

האמת הכל תלוי איפה אתה עובד.

עבדתי בזמנו בתור טכנאי בחנות מחשבים שכונתית קטנה, והעבודה היתה די סבבה ועם אווירה טובה אם כי קח בחשבון שהמשכורת בתחום לא משהו.

לעומת זאת חבר שלי עבד באחת הרשתות הגדולות ודי סבל כי זה כמו לעבוד בפס יצור.

כך בחשבון גם שהעבודה מול הלקוח יכולה להיות כאב ראש לא קטן, במיוחד הלקוח הישראלי המצוי.

אני אישית התקבלתי לעבודה עם מעט מאד ידע ולמדתי את הרוב תוך כדי עבודה מהטכנאי השני במעבדה.

פורסם

^^ מחזק.

אני הייתי במצב שלך בדיוק,

התחלתי לעבוד בחברת הייטק בתור טכנאי PC/רשת/Help Desk, אנחנו צוות של 4 וכולם עושים מהכל.

מה שטוב בזה הוא גם שיוצא לי להשתפשף בעולם השרתים - Active Directory, Exchange, גיבויים..

אחלה נסיון להמשך, וגם הכסף לא רע...

תחשוב גם שבשעות לא עמוסות (בערך 30% מהיום) אני יושב חופר בפורומים ורב עם אנטישמיים ביוטיוב.

הייתי ממליץ לחפש משהו בסגנון, לא לעבוד במעבדה שהיא רק פס יצור של הרכבת מחשבים..הייתי משתעמם מהר מאוד.

ובטח שלא עבודות מזדמנות כמו שליח/מלצר/שומר.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי כבר עזרתם...

אבל מה, איפה לחפש עבודה כזאת ואיך מגיעים לעבודה כזאת בלי ידע "רשמי" ?

למרות שאני מאמין שתוך שבוע אני יכול ללמוד הרבה על רשתות ושרתים וכבר לעזור ולתת תמיכה ברמה מסוימת, אין לי טיפת ידע בנושא... איך לעזאזל אני אתקבל לג'וב כזה ?

פורסם

אתה מתחיל מתמיכה טכנית בטלפון ומשם טכנאי והלאה...

אני כרגע עובד כטכנאי מחשבים בחברת הייטק

מתעסק עם רשתות וידאו קונפרנס וכל המסביב

ותמיד יש עבודה והרבה

בגלל המצב של היום אני לא יודע אם בכלל כדאי לך לנסות אפילו לחפש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים