פורסם 2009 במרץ 3016 שנים ומה עם כל השמאליים מבינינו? איך זה עובד שם?[glow=red,2,300]אז יד ימין? אלא אם יש לך עוד?[/glow]וקצת לנושא, בכל זאת,אני אף פעם לא גילחתי, ולא שמעתי תלונות עד עכשיו[glow=red,2,300]כי קצת קשה לדבר עם פה מלא שיער...[/glow]אבל ברצינות, זה עיניין אישי, אם זה לא בא לך טוב, תוריד אותן (את השיערות,כן?), יצא לי להיתקל גם בבחורות שלא כל כך אוהבות את המראה המגולח והן אומרות לך בדרך כלל לא לגלח...אבל מה שנראה לך שורה תחתונה, אישית אני היום רק מסדר (עושה קצוות מה שנקרא)...
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים רציתי לשאול האם כאן המקום לשאולבכמה הטמפרטורה בביצים יורדת בעקבות הגילוח?או שצריך לפתוח תא'רד חדש באוברקלוקינג וקירור...
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים רציתי לשאול האם כאן המקום לשאול בכמה הטמפרטורה בביצים יורדת בעקבות הגילוח? או שצריך לפתוח תא'רד חדש באוברקלוקינג וקירור... חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!! עוד מעט קיץ מתחמם יותר
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים שמע אחי אתה חייב לגלח...בנות חולות על זה היא תטרוף לך ת'ביצים אחי הם משוגעות על זה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים רציתי לשאול האם כאן המקום לשאולבכמה הטמפרטורה בביצים יורדת בעקבות הגילוח?או שצריך לפתוח תא'רד חדש באוברקלוקינג וקירור...אני חושב שבזאת אפשר לסכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.