עבור לתוכן

מסך לילד בן 8

Featured Replies

פורסם

אולי פשוט תקח את T220 של סמסונג 990 שקל בערך .

פורסם

אם חברה מייצרת מסך מסוים עם ניגודיות 1:2000 באיזה אתר אני יכול לראות בדיוק מה הניגודיות המדוייקת

כל הנתונים האלה הם פיקציה, ודאי במסכי TN. יש סקירות מקצועיות של מסכים באתרים כמו PRED.DE ואחרים אבל אם תקנה מסך PVA/IPS אתה מסודר... משם זה כבר באמת עניין לחדי אבחנה וגרפיקאים.

אחרי שקראתי את הכתבה ש tmpusr נתן לי החלטתי שאני רוצה להשקיע במסך איכותי

איזה מסך הכי משתלם מבחינת מחיר/איכות ? בסכום 700-1500 ש"ח

DELL 2209WA הוא המשתלם ביותר כיום - מבוסס על פאנל E-IPS החדש, 22 אינטש רחב עם רזולוציה 1650X1080 ומפצל USB מובנה במסך (נוח ושימושי). ארגונומיה מצויינת ומחיר מאוד משתלם - כ~1500-1700 ש"ח בנקסטופ (יבוא 'אפור' למיטב ידיעתי), פנדה ו-IQPC למיטב ידיעתי.

יש כתבה עליו כאן באתר + ת'רד מפורט מאוד עם סקירות בפורום "מסכי LCD". עשה חיפוש.

בהתחשב בעובדה שמסכי ה-TN הטובים שבחבורה עולים כ~1200 ש"ח זו השקעה מאוד כדאית כיוון שהוא עולה עליהם בכל פרמטר אפשרי כשמדובר באיכות טקסט, דיוק צבעים, ניגודיות וזוויות צפיה. מומלץ במיוחד לשימושי טקסט ממושכים, סרטים (בעיקר HD) וגרפיקה. לגיימינג או שימוש מזדמן בלבד זה הרבה פחות משמעותי וחבל על הכסף.

פורסם

רגע איזה דור DELL 2209WA ?

פורסם

רגע איזה דור DELL 2209WA ?

חדש חדש - חם חם - חודש/חודשיים בארץ...

פורסם

DELL 2209WA הוא המשתלם ביותר כיום - מבוסס על פאנל E-IPS החדש, 22 אינטש רחב עם רזולוציה 1650X1080 ומפצל USB מובנה במסך (נוח ושימושי). ארגונומיה מצויינת ומחיר מאוד משתלם - כ~1500-1700 ש"ח בנקסטופ (יבוא 'אפור'), פנדה ו-IQPC למיטב ידיעתי.

יש כתבה עליו כאן באתר + ת'רד מפורט מאוד עם סקירות בפורום "מסכי LCD". עשה חיפוש.

בהתחשב בעובדה שמסכי ה-TN הטובים שבחבורה עולים כ~1200 ש"ח זו השקעה מאוד כדאית כיוון שהוא עולה עליהם בכל פרמטר אפשרי כשמדובר באיכות טקסט, דיוק צבעים, ניגודיות וזוויות צפיה. מומלץ במיוחד לשימושי טקסט ממושכים, סרטים (בעיקר HD) וגרפיקה. לגיימינג או שימוש מזדמן בלבד זה הרבה פחות משמעותי וחבל על הכסף.

תקן את דבריך, נקסטופ ביצעו יבוא רישמי מדל ישראל הפעם, לפי מה שהם אומרים.

פורסם

תקן את דבריך, נקסטופ ביצעו הזמנה מCMS הפעם, לפי מה שהם אומרים.

איפה ראית אותם אומרים שהם הזמינו מ-CMS?

פורסם

אם זה נכון, זה חדשות טובות אם המחיר לא השתנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים