עבור לתוכן

טמפ' גבוהות - כ.מסך 8800GTS.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל אני מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, תודה רבה.

עכשיו ניגש לעניין, רציתי לדעת בקשר למעלות של הכ.ס מסך שלי, יש לי את הכרטיס מסך GainWard 8800GTS 512MB G92, הכרטיס נרכש לפני שנה ושלושה חודשים +-, עכשיו במנוחה הטמפ' של המעבד הם בין 56-58.. לפי דעתי זה די הרבה לא? ובמאמץ זה לפעמים מגיע לי ל65-68.. זה לא גבוהה מדי? יש לי מאורר סטוק.. לא שיניתי או משהו.

פורסם

זה בסדר גמור - הורד דאגה מלבך..

פורסם

ואם בכל זות מדאיג אותך נסה לסדר כבלים במארז ,ותעבוד על סרקולצית אוויר טובה , זה אמור לספק את העבודה .

פורסם

אני מקדים תרופה למכה. הרבה פעמים ממליצים להחליף את הקירור של הכרטיס מסך אם הטמפרטורות שלו גבוהות. זאת כמובן טעות. הסיבה היחידה להחליף קירור היא בשביל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה ויותר יציב.

פורסם

תקשיב,

תפרק אותו מהסלוט שלו, תעיף את כל האבק, ותחדש לו משחה טרמית, זאת במידה ואתה רוצה לקבל טמפ' באיזור ה45 מעלות ,זאת הדרך הכי טובה להחזיר אותו ל "מצב מיפעל", אם אין לך ידע וניסיון פשוט תפרק אותו מהסלוט ,תעיף את האבק וזה הכל, זה גם יעזור, חוץ מזה שהטמפ' לא נוראיות בכלל.

פורסם

מה הקטע הזה שכל הזמן אנשים דואגים לטמפ' של הרכיבים שלהם בלי לעשות להם OC או בלי לראות תקלה כלשהי.

כל עוד הכל תקין ואין OC - מה זה משנה ?

פורסם
  • מחבר

מה הקטע הזה שכל הזמן אנשים דואגים לטמפ' של הרכיבים שלהם בלי לעשות להם OC או בלי לראות תקלה כלשהי.

כל עוד הכל תקין ואין OC - מה זה משנה ?

תודה רבה לכולם - קודם כל.

בקשר אלייך, אנשים פשוט לא מחפשים בעיות.. די ברור לא? הכ.ס יכול להישרף אם הטמפ' יותר מדי גבוהות.. די ברור. היה לי על המעבד Q6600 טמפ' של 85 במנוחה - פתחתי על זה פה דיון.. מייד שמתי לב לזה וטיפלו לי בזה.. אחרת המעבד היה הולך לפח ונשרף.. אז עדיף לשאול, לא כך?

פורסם

תמיד טוב לדאוג לדברים מראש..בלי שום קשר למחשבים.. ;D

לגבי הטמפ' שלך לפי מה שאתה מתאר הם תקינות..כמו שציינו כבר אתה יכול לנקות אבק..זה יוריד כמה מעלות..

לגבי בדיקת המעלות בMAX טמפ'..אני מציע לך להתקין RIVA TUNER להפעיל את המוניטור..לשחק ואז לצאת ולראת מה הטמפ'..

כמו כן אם אין לך בעיות קריסה/ארטיפקטים..אין ממה לחשוש.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תמיד טוב לדאוג לדברים מראש..בלי שום קשר למחשבים.. ;D

לגבי הטמפ' שלך לפי מה שאתה מתאר הם תקינות..כמו שציינו כבר אתה יכול לנקות אבק..זה יוריד כמה מעלות..

לגבי בדיקת המעלות בMAX טמפ'..אני מציע לך להתקין RIVA TUNER להפעיל את המוניטור..לשחק ואז לצאת ולראת מה הטמפ'..

כמו כן אם אין לך בעיות קריסה/ארטיפקטים..אין ממה לחשוש.. :xyxthumbs:

תודה רבה לכולם.. אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים