עבור לתוכן

רעיונות לעיצוב חדר - ברוח הפסח

Featured Replies

פורסם

5 שנים אחרי שהאחיות שלי עזבו את הקן, אמא שלי הבינה שהם כנראה לא יחזרו לגור פה בזמן הקרוב, וסוף-סוף קיבלתי אישור לעבור לחדר משלי :)

החדר הוא לא כ"כ גדול, 300x400 בקרוב. כגע נמצאות בו 2 מיטות שהולכות להמכר, ארון שהולך להמכר, מין שולחן שהמטרה שלו אף פעם לא הייתה ברורה לי, שהולך להתלש מהמקום, ומין ספריה מוזרה עם חפצי רגשי לא נחוצים.

כל החפצים בעלי ערך רגשי / כספי, שבבעלותם ישלחו אליהם, מה שמשאיר אותי עם חדר ריק מתוכן.

אז השנה, ברוח ה"עשה זאת בעצמך" שהביא איתו המיתון, אני מעוניין לעצב את החדר בצורה נחמדה +. עד עכשיו אני רק מסתכל על התמונות של "פינת העבודה שלי" וחושב איך הם הגיעו לזה, ולמה החדר שלי נראה כמו מעבדת מחשבים לא מצליחה.

אז כסיעור מוחות עם עצמי, חשבתי להעביר את המיטה הישנה והטובה שלי לחדר - 100x200 בקירוב

להוסיף פינת עבודה נחמדה שמצאתי ב-ACE (מי שעדיין לא זרק את העיתון של שבת, מוזמן להציץ בע"מ 8 ולראות - פינת עבודה "לידור") - 100x240

לקנות ארון קטן שישב בפינה, ויכיל את הבגדים - עדיין לא מצאתי משהו שאהבתי.

צביעה - לא הצלחת לחשוב על משהו יפה.

בנייה עצמית - אפשר לארגן משהו \: ?

פיתרון לבעיה החוטים - אפשר לסדר משהו עם אזיקונים או שצריך משהו יותר מסודר ? כי אני לרוב עובד עם KVM, אז זה נושא בעייתי כל הקטע של החוטים / מסכים / מחשבים שמסתובבים בחדר ..

סיעור מוחות עם עצמי לא יקח אותי רחוק, אז אני אשמח לקבל טיפים בכל נושא שיעלה על רוחכם:

טיפים לצביעה - איזה צבע ? לשלב ? לערבב ?

ריהוט - המלצות על פינות עבודה / ארון קטנצ'יק, עדיף מאחת מהחנויות הבין-ארציות, אבל לא חובה.

אביזרים + ייחודיות: יש משהו מיוחד שאפשר להוסיף לחדר . שהייתי קטן תמיד חלמתי על פוף, היום אני פשוט לא חולם. אז יש איזה משהו שיכול להיות חסר לי ואני לא יודע ?

לסיכום, טיפים בכל נושא שהוא יתקבל בברכה.

תודה, וחג שמח ..

פורסם
  • מחבר
:sleep:
פורסם
  • מחבר

ציפיתי ליותר ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים