עבור לתוכן

מילה טובה על פיקוק והשירות המצויין שלהם

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע לערך הבנתי שכרטיס הרשת האלחוטי של הנייד שלי הוא תקול, היות והוא בקושי קלט רשתות בסביבה שלי ובקושי את הרשת האלחוטית שלי.

לכך קדמו בעיות של ניתוקים ובעיות תפקוד תחת לינוקס כמעט מהיום שקניתי את הכרטיס ולא יחסתי להן חשיבות רבה, כי חשבתי שמדובר בכרטיס "הרחבה" שמעולם לא יתפקד כמו כ. רשת אלחוטי מובנה של הנייד או PCI של מחשב שולחני.

(במאמר מוסגר, אציין כי כשקניתי את הכרטיס מבאג האריזה הייתה פתוחה והכרטיס נראה היה משומש והיה ממנו רעש כאילו משהו רופף בפנים - אולם סירבו להחליף לי אותו בבאג, למרות שבקושי עברו 48 שעות מהקניה בטענה שאם אני רוצה שירות זה רק פיקוק והם למעשה לא אחראים על כלום. בשל התגובה הזאת, ובשל היותי סקפטי לא ניסיתי אפילו להחליף את הכרטיס מול פיקוק, וחשבתי שזהו זה - אין טעם לריב על 120 שקל שהכרטיס עלה, ופשוט לסחוב איתו וזהו.)

ובכן, בשל המקרה שהיה לי עם באג, כל הזמן חשבתי שיכול להיות שהכרטיס סתם קולט לא טוב וזה הדגם, ולכן הלקוח שרכש אותו לפני החזיר אותו(למרות שקשה לי להבין איך מישהו הצליח להחזיר מוצר לבאג שלא עקב "תקלה".

בקיצור: כשהכרטיס הפסיק לקלוט רשתות כמעט בכלל, החלטתי לשלוח את הכרטיס למימוש אחריות ופשוט לקנות אחד אחר לUSB של DLINK.

אבל, מהרגע שהתקשתי לחברת פיקוק והסברתי את מהות התקלה - קיבלתי תשובה מהנציג שלהם תגובה שגרמה לי להיות אופטימי לגבי ההחלפה של הכרטיס.

הוא פשוט אמר: תשלח אלינו את הכרטיס ונחליף לך אותו אחד באחד. אם אתה אמר שהוא לא תקין אין לנו כלל קוונה להתווכח איתך - קודם כל פעם ראשונה נחליף לך אותו, היות וישנם כ"כ גורמים מעורבים בבדיקה של תיקנותו של כרטיס רשת. הוא רק ביקש שאצרף פתק עם כתובת למשלוח חזרה ואת התקלה בכרטיס בשתיים שלושה שורות - כך עשיתי בסופו של דבר.

(אני רק יכול להפנות את הגולשים למקרה אחר שהיה לי בבאג, שבו התלוננתי על כך שאוזניות סובלות מבעיות שמע כלשהן, ולא שומעים בהן סטריאו כמו שצריך - אוזנזוית AKG ביבוא של באג - התגובה של באג הייתה: אנחנו לא מחליפים לך, אפילו לא לאותו הדגם. אם אתה רוצה נשלח למעבדה, תחכה עד חודש להחלפה ושם יעשו בדיקות מקיפות כדי לקבוע האם האוזניות תקינות או לא. הדברים הגיעו לחילופי דברים מול נציג החנות שקרא לעזרתו של מנהל החנות, וכשניסיתי לקרא לו בעברית פשוטה את מדיניות החזרת המוצרים של באג, שמאפשרת לי להחזיר מוצר תקול בזיכוי או החלפתו באחר - ואז עברו רק 24 שעות וקצת מרגע הרכישה - מנהל החנות התפרץ עלי וצעק עלי, וביקש שאני אעזוב את החנות בזה הרגע, אם אני לא מוכן לקבל את התנאים שלו להחלפת המוצר הפגום. התקרית הייתה בבאג בקניון רמת אביב).

החלטתי לשלוח את הכרטיס, שלחתי בכמה גרושים בדואר רשום - והפלא ופלא: שלחתי את הכרטיס ביום ראשון בדואר רשום, וכבר ביום חמישי בבוקר של אותו שבוע קיבלתי פתק שהגיע לי דואר רשום מפיקוק. בדואר חיכתה לי קופסא סגורה של EDIMAX עם כרטיס רשת בדיוק כמו שהיה לי אטום בתוך שקית אנטי-סטטית אתומה, סגורה לגמרי עם הדיסק, החבורת והסיפרון(דברים שאני אפילו לא שלחתי). בנוסף, הם שלחו לי את החשבונית ששלחתי להם של באג(שלחתי את המקור כהוכחה על הקניה, למרות שהם לא ביקשו ואני הייתי סקפטי וחשבתי שאם הם לא יחליפו אפשר פשוט לזרוק את הכרטיס ואז הקבלה לא עוזרת).

חיברתי את הכרטיס, הוא עובד מצויין גם בלינוקס וגם בחלונות(עם הדרייבר המובנה, לא מה שאני מוריד מאדמיקס) וקולט יותר טוב אפילו מהכרטיס הקודם בימיו הראשונים שלו אצלי.

לסיכום: כל הכבוד לפיקוק על השירות המעולה שנראה כי הוא נדיר מאוד בנוף הישראלי, בעיקר כשזה נוגע למוצרים פגומים.

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

תודה לפיקוק שנתנו אמון בלקוח שטוען כי המוצר מקולקל, הסכימו להחליפו ועשו זאת באופן המהיר ביותר.

פורסם

מה שמוכיח ששירות טוב מביא המלצות ואלו מביאות מכירות.

החברה הזו ידועה בתמיכה ושירות מעולים, נעזרתי בהם כמה פעמים (שכנים שלי)

מקווה שלמדת גם את הלקח של התרחקות מחנויות באג.

פורסם

לא ידעתי שבבאג יש בעיות כאלו

ברור לי שהרבה מוצרים שהם מוכרים האחריות לא של החנות עצמה

אבל לא ידעתי שיש יחס כזה

אני לא הייתי צריך לממש אחריות מבאג אף פעם

אבל לפחות טוב לדעת ואני יתרחק מהם במוצרים יחסית גדולים מעכשיו

פורסם

כשאני קונה בבאג, זה בסניף רמת אביב ו עזריאלי, ואני חייב לציין שבעזריאלי לא נתקלתי בהתייחסות כזאת. אולי רמת אביב זה סניף בעייתי אבל בשום פנים ואופן לא רשת בעייתית

פורסם

אני קונה ברעננה

אבל איך אומרים בקניה לא עושים בעיות השאלה במימוש אחריות \שרות שכן יש בעיה

סך הכל ברעננה עוד לא נתקלתי באנשים צועקים או מתווכחים או משהו

וגם ככה בעיר של99% מהאוכלוסיה כולל תינוקות בני חודש יש עורך דיין ורואה חשבון :silly:

אני לא רואה איך יתקימו פה אם גישה בעיתית

פורסם

מוזר לי לשמוע כזה דבר על באג.

אני קניתי 2 ראוטרים מבאג ושניהם היו סגורים, אבל שניהם לא עבדו כמו שצריך והתמיכה של 3COM לא דיברו איתי בכלל ופיקוק אמרו לי ללכת לבאג ושם ייתנו לי אישור החלפה.

הלכתי לבאג עם 2 הראוטרים, אמרתי להם ששניהם תקולים, את ה 3COM ישר לקחו, וחיכו 10 דקות לאישור מפיקוק להחלפה, קיבלו וגם לקחו אותו.

ואז נתנו לי זיכוי על 2 הראוטרים וקניתי משהו נורמלי :)

וזה בסניף קניון שבעת הכוכבים בהרצליה.

פורסם

אולי יש עניין של אזורים

ברעננה \הרצליה אני חושב שיהיה הרבה יותר קשה לנסות את "שיטת המצליח"

אין לי מושג מה קורה ברמת אביב -זה לא נישמע כמו מקום שיעשו בו בעיות אבל לך תידע

פורסם

הפניתי פעם שאלה לפיקוק. אני חייב לציין שענו בזמן קצר וקיבלתי תשובה מלאה וגלויה.

(שאלתי למה הציוד שמגיע לישראל מסתיים באותיות IL)

גם אני משתמש בציוד של אדימקס ומאוד שבע רצון.

פורסם

לי אישית טבע כרטיס רשת אלחוטי USB של EDIMAX. קניתי את אותו דגם (אגב בבאג רעננה,יקרים אבל הם היו החנות היחידה שפתחה ב9 בלילה).

כשקניתי ראיתי שהאחריות היא לשלוש שנים, חפרתי את האחריות של הקודם וראיתי שעברו שלוש שנים פחות 10 ימים. קפצתי לפיקוק (5 דקות

נסיעה מהבית), אמרתי להם שהכרטיס טבע (לא אמור להיות מכוסה באחריות) ובמקום החליפו לאותו כרטיס באריזה סגורה. אפילו הרווחתי כי הכרטיס

שקיבלתי היה עם ציפסט של RALINK שעדיף על הציפסט של הישן (אני כבר לא זוכר מה הוא היה).

פורסם

אין לי מושג מה קורה ברמת אביב -זה לא נישמע כמו מקום שיעשו בו בעיות אבל לך תידע

דווקא להיפך. משום שזה שכונה אמידה כלכלית, הרבה יוצאים מנ' הנחה שלאנשים אין בעיה לקנות עוד פעם את אותו מוצר

פורסם

F/A-18 תראה אני לא יודע איך האנשים ברמת אביב אבל ברעננה יש הרבה פלצנים שיודעים טוב מאוד לדרוש אחריות ושרות

ואני אומר פלצנים כי הרבה פעמים דורשים שרות הרבה מעבר למה שצריכים לקבל ואז מיתלוננים שהשרות גרוע :s07: :s07: :s07:

פורסם

לא הבנת אותי, אני אומר שהגלל שרוב תושבי רמת אביב טחונים, אפשר לא להציע להם אחריות בכלל והם יקנו בכל זאת, מקסימום ישלמו עוד כסף..כמובן שזו סטיגמה

פורסם
  • מחבר

RE BUG: אני לא חושב שזה קשור לעמידות של האנשים.

החנות של באג בקניון מוכרת גם לסתם סטודנטים כי הם חנות המחשבים הכי קרובה לאוניברסיטה, למעט קרביץ בקניון ו"דיונון" - שעכשיו אופיס דיפו שולטים בו שצמוד לאוניברסיטה.

O/T: רמת אביב "הישנה"(שזה רמת אביב א' וב') זה לא בדיוק אנשים טחונים בכסף - זה תלוי איזה בתים. יש בתים צמודי קרקע בצד אחד של הכביש(מליינים) ובלוקים שיכוני "עובדים" עם ארבע-חמש כניסות, שזה דירות 2-3 חדרים בשביל הless privileged...

ובכל מקרה, המחירים יורדים ולשכונות הישנות של רמת אביב מתחילים לבוא חרדים http://www.mako.co.il/news-channel2/Friday-Newscast/Article-a10e7c6657a2e11006.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים