עבור לתוכן

בעיה רצינית עם הקבצי EXE

Featured Replies

פורסם

טוב אני לא חושב שלאף אחד בעולם הייתה את הבעיה הזו זה הדבר הכי מוזר אני מתפלא שעליתי על זה בכלל .

אבל שום קובץ EXE לא נפתח אצלי במחשב ואם הוא נפתח הוא נתקע באמצע או יש תקלות, והרבה אופציות לא פועלות , ואז חשבתי שאולי יש בעיה בקובץ התקנתי מחדש את ההתקנה ושמרתי את הקובץ EXE בזיפ , עכשיו אחרי שאני מתקין אני יכול להפעיל אבל נניח שעה אחרי ההתקנה או שאני עושה ריסט הEXE פתאום ניהיה בעייתי ויש את התקלה, אז בדקתי את הEXE ששמרתי בזיפ והEXE הרגיל ושאני עושה לחלץ אני שם לב שהEXE הלא טוב שוקל נניח מגה בייט יותר מהאמיתי שהיה אחרי ההתקנה ושאני פותח אותו לתיקייה פתאום הכל עובד עד אחרי שעה או ריסט הבא , מבינים ?

וזה כל קובץ EXE אפילו הקבצים שמעלים את הוינדוס עד כדי כך שמתי שאני עושה ריסט המחשב לא עולה עד שאני עושה סיים משימות סוגר את הexplorer ופותח מחדש בעצמי כי המחשב לא עולה לבד, שום קובץ EXE לא עולה אפילו הסיוע מרחוק, מסנג'ר, אייסיקיו, כל השחקים , כלום .

אני חייב לשמור כל קובץ בזיפ מיד לאחר ההתקנה ואם אי פעם אניר וצה להשתמש אני חייבלפתוח אותו מהזיפ וישר ללחוץ לפני שהוא גודל .

מה זה הדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

למישהו יש תשובה?

פורסם

אסור להקפיץ דיונים.

אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורום:

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה האחרונה בטרד! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

*מועבר לפורום תוכנה.

פורסם

נשמע כמו קוד-זדוני (וירוס או איך שאתה אוהב לקרוא לזה)

ניסית להריץ אי אילו אנטיוירוסים/תוכנות לאיתור ADWARE ושאר הירקות ?

פורסם
  • מחבר

סליחה שהקפצתי , לא ידעתי להבא אקרא את החוקים .

בכל מקרה , אני לא חושב שזה וירוס כי אני עשיתי פורמט והתקנתי XP ואז פורמט ושוב התקנתי ואז ויסטה ועד עכשיו יש את זה.

פורסם

ניסית אופצייה של מחיקה כוללת של כל הקשיח? ז"א FDISK ? מחיקת פרטישן ויצירת פרטישן, תנסה את זה, אם זה לא עובד אז זה כבר בעייה חומרתית, זיכרון, מעבד, HD תקול,

פורסם
  • מחבר

עשיתי פורמט מחקתי את כל כונן C כל פעם שאני מתקין וינדוס.

פורסם

אם פירמטת והתקנת מחדש ועדיין יש את הבעיה אז כנראה באחת התוכנות הראשונות שאתה מתקין מיד אחרי התקנת ווינדוס יש וירוס/תוכנה זדונית כלשהי.

או שיש לך ווינדוס לא חוקי שהורד מהאינטרנט עם וירוס בקבצי המערכת.

אני לא חושב שזו בעיית חומרה כי אתה אומר שהקבצים "גדלים" זה אומר שהם משתנים.

פורסם
  • מחבר

תראה יש לי דיסקים מקוריים והתקנתי כבר כמה סוגים של וינדוס שפעם ראשונה שהתקנתי אותם לא הייתה את הבעיה, זה קורה לי לפני שאני מתקין תוכנות בכלל איך שאני מתקין את הוינדוס ישר אחרי הריסט הראשון הקובץ משתנה ולא פועל יותר.

פורסם

תראה יש לי דיסקים מקוריים והתקנתי כבר כמה סוגים של וינדוס שפעם ראשונה שהתקנתי אותם לא הייתה את הבעיה, זה קורה לי לפני שאני מתקין תוכנות בכלל איך שאני מתקין את הוינדוס ישר אחרי הריסט הראשון הקובץ משתנה ולא פועל יותר.

יש לך איזשהו התקן חיצוני בחיבור USB ...כמו דיסקאון קי או אפילו כונן קשיח חיצוני ?

יכול להיות שיש עליהם איזה וירוס/משהו זדוני שמריץ את עצמו בעת זיהוי (AUTORUN)

פורסם

היה לי פעם בעיה דומה בעבר נסה

להוריץ את זה

http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_exe_fix.zip

[פעמים על הקובץ ולאשר את הרישום למסד הרישומים [רג'סטרי]

פורסם

אולי איזה דרייבר פגום שלא מתאים לויסטה.

נסה להוציא הכל מהמחשב חוץ מזיכרונות, כ.מסך, DVD אחד וכונן קשיח.

נתק USB, כרטיס/כבל רשת, כרטיס קול, מצלמת אינטרנט וכל כרטיס או התקן אחר שלא חיוני להפעלת המחשב.

באותו זמן נקה את המאווררים של המחשב ואת המארז מבפנים מאבק.

פרמט את המחשב (פורמט מלא, לא מהיר), תתקין ווינדוס בדוק אם הכל תקין ותתחיל להחזיר את הדברים אחד אחד.

פורסם

יש לי בדיוק אותה בעיה זה וירוס מחורבן אם תצליח להתגבר עליה תודיע לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים