עבור לתוכן

פונטים בIE.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

תודה מראש קודם כל שנכנסתם לדיון בכדי לעזור לי.

אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, לא ממש בעיה אבל משהו שדי מטריד אותי.. בFireFox הפונטים והכל נראים אצלי ממש יפה.. כאילו Ariel כמו שאני אוהב, עכשיו הבעיה היא שבפונטים של IE 8 שהתקנתי וגם לפני זה.. הפונטים כ"כ מגעילים.. ואני זוכר שבעבר לא היה לי את זה, אני זוכר שהיה לי על Ariel ונגעתי כנראה במשהו בטעות.. מאז אני סובל מפונט המגעיל והלא קריא הזה מבחינתי.. כי הוא באמת לא קריא לדעתי.. הכתב כזה מחובר ולא יפה. עכשיו הבעיה היא שאין לי בעיה לגלוש לכל האתרים עם FF אבל הבעיה היא שלא כולם תומכים בו.. למשל אתם בעמוד הראשי הכל מתערבב לי ונדחס אחד בשני כשאני על FF.. לכן אני חייב להשתמש IE, שיש לי גם בFF, תוספת כזאתי של IE TAB.. אז כל האתרים האלה כמוכם, וויגימס ועוד אתרים שלא תומכים.. אני נאלץ לקרוא בכתב מכוער ומחובר..

אז אשמח אם תעזרו לי להחזיר את הפונט בIE לAriel, שגם דרך התוספת IE שיש לי בFF יראו פונט נורמאלי.

למי שלא הבין איך נראה הפונט אז הנה -

ככה זה נראה אצלי -

dgl2mhhnezlm.png

icoyxitgodz5.png

לעומת FF - איך שאני רוצה שזה יראה..

tm0eohnv2rwj.png

אולי אתם חושבים שזו קטנוניות.. אבל באמת שאם זה לא היה מפריע לי לא היה אכפת לי.. באמת שזה לא קריא מבחינתי.

אשמח לעזרה - תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מישהו? אף אחד לא יכול להפנות אותי לפחות למקום שיוכלו לעזור לי בבקשה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מועבר לפורום תוכנה.

תודה ... אשמח לעזרה.[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 12:19:40

בבקשה עזרה.. אני ממתין הרבה זמן כבר.
פורסם

אין לי מושג איך זה ב-IE8, אבל בהנחה שכל התוכנות בעולם פועלות בערך באותה צורה.. ניסית ללכת ל-options או settings, משם ל-fonts, ולבדוק שם את ההגדרות?

פורסם

התקנת פעם Audiosurf?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים