פורסם 2009 במרץ 2816 שנים אני מעונין להתנסות בלינוקס או בכל מערכת הפעלה אחרת שישאני חדש בנושא ואין לי מושג בזה כללאני צריך משהו שמתאים לפנטיום 3 ובעבריתאשמח לקבל המלצות + לינקים להורדה
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר ראיתי את זה כבר אבל לצערי לא הבנתי כלום שםכמו שכתבתי אני לא מבין בזה כלוםאז אשמח לקבל המלצה למשהו ספציפי + לינק
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים אתה מעוניין שכל הממשק יהיה בעברית? למה?למחשבים ישנים DSL או Puppy הולכים הכי טוב.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר עדיף לי שיהיו בעברית כי כך יותר נוח לימה שהבאת זה בעברית?משום מה אני לא רואה מאיפה אפשר להוריד את זה,ושאלה נוספת - אם זה דרך CD אז איך אני יכול להכניס למחשב שירים וסרטים? (ההרד דיסק ריק)
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים אתה ממש מוזר אבל זאת בחירה שלך DSL מגיע רק בספרדית, איטלקית וגרמנית במחינת תרגום. Puppy ראית רק בתרגום לצרפתית וויטנאמית. אאל"ט יש תרגום מלא לעברית באובנטו ואתה יכול להתקין את Xubuntu שבא עם ממשק קל יותר של XFCE.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים http://lmgtfy.com/?q=xubuntu+hebrew באמת שלא קשה להשתמש במנוע חיפוש : לא הבנתי את השאלה שלך לגבי הCD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.