עבור לתוכן

איזה רכב בתקציב 35,000 עד 40,000 משתלם לקנות?

Featured Replies

פורסם

ביונדאי עם ותק של 3 שנים

זה נורמלי לחלוטין לפחד מזה שפתאום באמצע נסיעה האוטו יתפרק ותישאר עם הכיסא וההגה בידיים ממש כמו בסרטי אנימציה בשקל.

• תגובות 44
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חבר'ה, פיג'ו 206, אחלה או לא?

יש פיג'ו אחרת בסגנון של 206?

יצרן: פיג'ו

דגם: 206 - XT אוט' 1.4

נפח: 1,400

שנה: 2001

יד: 2

ת. הילוכים: אוטומט

מחיר: 38,000 ¤ למחיר מחירון לחץ

סוג מנוע: בנזין

טסט עד: 01-2010

ק"מ: 107,000

צבע הרכב: כחול

מזגן: יש

בעלות קודמת: פרטית

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

תוספות:

חלונות חשמל, חיישני רוורס, רדיו דיסק ורמקולים.

אחרי טיפול גדול, שני צמיגים אחוריים חדשים

תמונות של הרכב:

http://images.yad2.co.il/Pic/200903/23/1_1/o/e1_1_1_49316_20090323120339.jpg

http://images.yad2.co.il/Pic/200903/23/1_1/o/e1_1_3_49316_20090323120342.jpg

http://images.yad2.co.il/Pic/200903/23/1_1/o/e1_1_2_49316_20090323120341.jpg

אפשר אולי להוריד אותו במחיר או שהמחיר בסדר גמור?

סה"כ הרכב נראה שמור ויפייפה. וגם ק"מ נמוך יחסית.

פורסם

כן סיטרואן C3

יש לי כזאת מ2003 ואני מרוצה

פורסם
  • מחבר

כן סיטרואן C3

יש לי כזאת מ2003 ואני מרוצה

מפחיד לקנות רנו או סיטרואן, לא יודע.

פיג'ו עוד איכשהו.

פורסם

למישהו יש נסיון עם דייהטסו סיריון ?

פורסם

דיהטסו סיריון אמור להיות רכב די טוב , חווית נהיגה לא משהו אבל בקשר לאמינות וצריכה הרכב בסדר , אני אישית חיפשתי רכב כמו זה של פותח התר'ד ובסוף קניתי יאריס 2004 , מבחינת אמינות וצריכה אני מאוד מרוצה , גם הנוחות בנהיגה טובה מאוד , בתקציב של 40K אפשר לקנות יאריס שנת 2000-2002 עם תיבה חצי אוטומטית או אוטומט מלא (תבדוק ב- יד 2) , באמת אחלה רכב , אם התקציב לוחץ הייתי גם שם עין על הקורולה.

בקיצור בחיפושים כמו שלך (אם רק אוטומאט) , או יאריס או סיריון ...

פורסם
  • מחבר

רציתי סיריון במודל מתקדם יחסית, אבל לא מצאתי.

יאריס או בכלל טויוטה זה רכב אמין מאוד אבל שוב, יקר.

פורסם

לא כזה יקר כמו שנראה לך , באזור ה 40-45K , אתה יכול לקחת יאריס 2002 אוטומאט ...

הייתי נעול רק על הרכב הזה ולא סתם , השם שלו הולך לפניו , אני לא אתחיל פה עם הטפה כזו או אחרת אבל תשאל אנשים אחרים מה הם חושבים עליו ...

חוץ מזה תקנה יקר עכשיו ותחסוך על טיפולים וחלפים אח"כ נראה לי די משתלם ...

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=141&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

פורסם
  • מחבר

נראה לי שפורד פוקוס 2003-2004 אפשרי להביא. כמובן נפח מנוע 1.6 שזה מספיק עבורי.

מה דעתכם ?

פורסם

אם התקציב יעלה ל 45 תוכל להשיג פיג'ו 307 , רכשתי כזאת לפני חודש מודל 2002 .

ה 206 קצת בעייתית אם לא מצאת אחת שנשמרה טוב (אוטו לצעירים בעיקר)

בכל מקרה עדיף לך להתיעץ כאן

www.carsforum.co.il

פורסם

במשפחתי עברו שלוש מכוניות אטלקיות. הראשונה פיאט אונו שרכשנו ב-93 שנה אחרי עלייה לארץ. הרכב נסע טוב מאד, הושבת בעקבות תאונה. הרכב האיטלקי השני היה פיאט טיפו, שנת 95. אחי רכש את הרכב בשנת 2002 בשביל לנסוע ללימודים. אחר כך הרכב עבר לעובדים של אבא שלי שזיינו לו ת'צורה. אני ירשתי את הרכב לפני חצי שנה. אחרי 190,000 ק"מ הרכב הזה נוסע יותר טוב מרכבים שנת 2001/2000. אין רעידות, אין תקלות, המנוע סוחב חבל על הזמן בהתחשבות שזה מנוע 1.4. הרכב עצמו מאד פשוט, זה נכון, אבל זה לא חיסרון, זה יתרון. את כל הטיפולים אפשר לעשות לבד. חלקים זולים. ביטוח זול. רק צריך הספר של היינס על פיאט טיפו. האיטלקית השלישית במשפחה היא מסחרית פיאט דובלו שנת 2005. נוסעת חבל על הזמן.

אילטקיות בישראל הן underrated בצורה מטורפת. יש לכך מספר סיבות. הראשונה שיצא לאיטלקיות תדמית של רכבים זולים. השנייה היא שישראלים מתקמצנים מאד על טיפולים ותחזוקה של הרכב. רכבים אירופאים יותר רגישים לתחזוקה לקוייה מאשר רכבים יפנים. בגדול אם מוצאים פונטו שמורה, יד ראשונה, מאדם שטיפל ברכב כמו שצריך, מקבלים רכב לא רע בכלל במחיר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני מוצא דיי הרבה פיג'ו 206 במצב טוב, ויד 2.

פורסם

אילטקיות בישראל הן underrated בצורה מטורפת. יש לכך מספר סיבות. הראשונה שיצא לאיטלקיות תדמית של רכבים זולים. השנייה היא שישראלים מתקמצנים מאד על טיפולים ותחזוקה של הרכב. רכבים אירופאים יותר רגישים לתחזוקה לקוייה מאשר רכבים יפנים. בגדול אם מוצאים פונטו שמורה, יד ראשונה, מאדם שטיפל ברכב כמו שצריך, מקבלים רכב לא רע בכלל במחיר טוב.

תלוי מאוד על איזה רכב נפלת. לכל דגם יש "מחלות" - מערכות שנוטות יותר להתקלקל. לי היה פיאט אונו שנת 95 , מנוע 1400 הזרקת דלק. הרכב הזה ראה כל כך הרבה מוסך שחבל על הזמן. אז זה מאוד תלוי. ולא סתם יצא לפיאטים "שם רע". זה באמת רכב לא אמין.

אחת הבעיות העיקריות ברכב הזה הייתה שמערכות מסויימות פעלו לפעמים בסדר ולפעמים לא, כך שלא תמיד היה אפשר לגלות מה התקלה.

בכל זאת אני אציין שאהבתי את הרכב הזה כל כך, שכשמכרתי אותו כמעט בכיתי. כנראה נקשרתי אליו בכלל כל התלאות שעברנו ביחד...

אבל מה שבאמת רציתי להגיד זה, שקשה מאוד לדעת בוודאות אם הבעלים הקודמים של הרכב טיפל בו כמו שצריך, במיוחד כשמדובר על יד שלישית ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אני אולי אלך על הפורד פוקוס 2003-2004, מה יש להגיד על הפוקוס ?

אני גם מאוד אוהב את הדייהטסו סיריון. בעיקר התלהבתי ממודל 2007-2008.

אוטו פשוט בובה.

איפה אני מוצא סיריון עד 38,000 שקל? מודל גבוה כמובן.

פורסם
  • מחבר

אז כמו שכתבתי בהודעה האחרונה, איך פורד פוקס מודל 2003-2004 יד 2 1.6 LX?

התלבטתי בינה לבין פיג'ו 206. בסוף הוחלט על הפוקוס. יש למישהו משהו להגיד על הרכב הנ"ל ?

אם גולף לא הייתה כל כך יקרה גם לקנייה וגם להחזקה, לא הייתי ממצמץ והולך עליה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים