עבור לתוכן

איזה רכב בתקציב 35,000 עד 40,000 משתלם לקנות?

Featured Replies

פורסם

^^^

הוא רוצה רכב חסכוני, הגטס ממש לא מתקרבת להגדרה של מכונית כזו...

אני אישית הייתי מסתכל גם על סקודה פאביה - מדובר במכונית די אמינה, חסכונית וזולה יחסית לאחזקה (בטח ובטח שהרבה יותר זולה לאחזקה לעומת הגולף).

• תגובות 44
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חשבתי על הגטס, אבל היא שותה דלק.

לגבי הסקודה , לא יודע. לא חשבתי בכלל על סקודה. :s05:

פורסם

פונטו ספייס 2004 (לאחר מתיחת הפנים) תפורה עליך.

או לרדת לשנתון בשנתיים ולך על הגולף/206/קליו בי

פורסם
  • מחבר

אמרו לי לא לגעת בפיאטים למינהם.

גם פונטו ספייס אפשר להביא בזול במודל גבוה יחסית, אבל זה רכב בעייתי ונגוע.

כמו שאמרת, גולף\פולו\פיג'ו206, או אולי קליאו B אלה רכבים קטנים , השאלה מי מבינהם פחות בעייתי\לא יקר להחזקה, וכו'...

פורסם

מחזק את ההמלצה לפיאט פונטו. אמינה, חלפים זולים, מילוי דלק הפך לארוע נדיר אצלי (הילוכים ידניים) אבל זה תלוי גם בקילומטרג' שהרכב יצטרך לעשות, סוג הדרכים (עירוניות/בין-עירוניות), כמה נוסעים/מטען וכו'. לא הייתי מסיע יותר מנוסע אחד ברכב למרחק גדול. הביצועים של הרכב גם כך לא משהו לכתוב עליו בפורום.

לדעתי שווה לבדוק רכבים גדולים יותר משנתון ישן יותר כמו טויוטה יאריס או קורולה במצב טוב - דווקא אלה יוצרו ביפן עם תיבות אוטומטיות נורמליות.

פורסם

אני בעל אקסנט וממליץ בחום. נוסע ללא תקלות. מעולם לא קרה שנתקעתי. הטיפולים, התיקונים והמחירים סבירים. לפני 4 שנים כשקניתי זה עלה 50K (מודל 2000) אז אני מניח שרכב גדול בשנה-שנתיים יעלה פחות 10K.

עצה מבעל נסיון: אל תחשוב רק על מחיר הרכב. תחשוב גם על תיקונים, דלק, אגרת טסט וביטוח. אם תחסוך 5K אבל תחזיר אותם בדלת מסתובבת אז מה עשית בעצם???

היה לי בעבר פיאט ובאמת זה רכב שדורש המון תיקונים. אבל הם זולים ואם יש לך ידי זהב תוכל לבצע את חלקם לבד

פורסם

אקסנט לא תהיה כזאת חסכונית, גם פחות בטיחותית.

אופציות טובות הן הפיאט והפיג'ו.

פורסם
  • מחבר

פיג'ו 206? :xyxthumbs:

2002-2003 ככה מעולה.

פורסם

אקסנט תהיה זולה יותר מבחינת טיפולים, והיא חסכונית יותר מהפיג'ו בכל צורה אפשרית.

פורסם
  • מחבר

אני בוחן כל אופציה אפשרית שיש.

פורסם

בנוסף לגולפים והפולואים למיניהם יש גם אופל קורסה (מומלץ רק מ 2001 ומעלה) רכב נוח, אמין , חסכוני, ולא יקר לקנייה, אבל מה לעשות כמו כל הגרמניות טיפולים וחלפים יקרים.

פורסם
  • מחבר

תודה.

וכן, הגרמניות לא זולות בכלל.

פורסם

לא מומלץ להתקרב ליונדאי שעברה 3 שנים על הכביש

לדעתי..

פורסם

לא מומלץ להתקרב ליונדאי שעברה 3 שנים על הכביש

לדעתי..

צודק. צריך להחליף צמיגים, מצבר, סטרטר, משאבת מים/דלק, אגזוז, גיר, כיוון פרונט, התיקונים מורכבים יותר וכוללים הרבה יותר מטיפולים תקופתיים, ובכלל האוטו נראה משופשף מכל המכות הקטנות שקיבל. אבל היי, זה ככה בכל אוטו, לא? :-\ :-\ :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים