עבור לתוכן

מתלבט PS3 ל Xbox360

Featured Replies

פורסם

אני אישית יש לי XBOX360 ואין לי שום בעיות איתו....

ולחבר שלי יש PS3 ואתה יודע מה הבעיה? שיש לו רק 3 משחקים, כל משחק 400 שקל.

מה שאני מנסה לומר פה, זה שאם יש לך כסף לבזבז ככה לך על ה PS3 ,ואם אין לך לך על ה XBOX360 ותעשה לו "תיקון תוכנה" (שגם את זה אתה יכול לעשות לבד בלי לשלם, יש מלא מדריכים איך לעזות את זה).

ובנוסף, אפילו אם לXBOX יקרה משהו (טבעת המוות) למרות שזה אפפפפסססייי בXBOXים החדשים אתה יוצר מורווח 'XBOX=2000 שקל בארץ (ואם אתה קונה בחול 300$,כמו 1200 שקל ככה) כל משחק ל PS3 =400 שקל, 5 משחקים ויש לך כבר XBOX חדש

• תגובות 48
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כבר בעיה של חבר שלך.

לי יש 25 אז מה זה אומר? ואף אחד לא עלה לי 400 ש"ח.

כמה משחקים מקוריים יש לך ?

יש אנשים שלא משתמשים בצרובים ותומכים בתעשיה, קונספט חדשני.

אם אתה צורב - קנה XBOX . על זה אני מסכים.

ליביו

פורסם

כל האקסלוסיבים של ה-PS3 חוזרים על עצמם כמו מסטיק לעוס דק, דק...

GOW3 אותו המשחק רק עם גרפיקה חדשנית יותר, יאלה מספיק שיתחילו כבר להיות יותר יצירתיים.

ואגב, מי אמר שאין אקסלוסיבים טובים ל-X360, הינה משחק שנראה מרשים:

http://www.alanwake.com/

עוד משהו, הגרפיקה של PS3 עמוסה בפילטרים מעצבנים, ה-X360 יחסית מציג טקסטורה חדה יותר ועשירה בעומק צבע.

אין לי אף אחד מהקונסולות, ככה שאני נייטרלי לגמרי, כותב מנסיון שראיתי אצל חברים.

פורסם

זו באמת בעיה שלו.....ולי יש 9 משחקים מקוריים שקנו לי באנגליה.

ולתמןך בתעשייה, אני עושה את זה יותר לכוייון המחשב.....הם צריכים קצת יותר תמיכה מאשר ה XBOX וה PS3

פורסם

כבעל xbox שלאחרונה חווה בעיות קשות בהרחבת הדיסק הקשיח, העברת פרופילים, שמירות וכו' אני ללא ספק ממליץ על פס3. אתה יכול להחליף דיסק קשיח לבד, לגבות הכל על המחשב (מגיע מובנה עם הקונסולה) ... הבוקס הזו כזו בעייתית בנושא הזה ....

בעבר קניתי xbox כי הוא היה עדיף על הפס3 שהיו לה הרבה בעיות בהשוואה כשהגדולה מכולן היא בעייתיות גרפית, בניגוד למה שרובם אומרים כאן הגרפיקה של הבוקס היתה טובה יותר עד לפני חצי שנה, שנה, ואני כולל משחקים מרובי פלטפורמות, דוגמאות יש למכביר, אחת האחרונות היא fallout 3 שנראה טוב יותר על הבוקס. מאז נעשתה התקדמות בתחום (סוף סוף) והיום אפשר לראות שבמשחקים כמו resident evil 5 ו-street fighter 4 הגרפיקה זהה אחד לאחד פרט לגוון צבע כזה או אחר.

מאידך לבוקס היו לי שני RROD - כיוון שידעתי על הבעיה מראש, רכשתי בארץ עם אחריות לשנה וכך המכשירים הוחלפו ללא דאגות מצידי.

בסופו של דבר יהיה לי גם פס3 כי אני חייב לשחק את הבלעדיים שלה, אבל אם זה לא מעניין אותך אני ממליץ היום על פס3 וגם כאן עקב סיבות למכביר אבל כולן שוליות אם אתה רוצב אותה בגלל המשחקים. אפילו המחיר שלה צנח ואפשר למצוא אותה ב-2260 עם אחריות של ישפאר!

מבחינת צרובים, הפיתוי גדול אבל אני נשארתי עם 100% מקוריים וללא פריצה. אפשר להשיג את המשחקים מחו"ל במחירים של 150-200 לחדש ו80-130 ליד שניה (אני אוהב יד שניה) מה שמעלה עוד נושא - בארץ יש שוק גדול להחלפות של פס3 (בין אנשים פרטיים - לא מדבר על חנויות) וזו עוד סיבה טובה לקנות אותה.

פורסם

ה PS3 שלי מת יום אחד

ועדין אני ממליץ עליו

אבל לשאלתך, אני הייתי עושה שתי בדיקות

א) משחק באותו משחק בשתי הקונסולות, לפחות 5 דקות, ומקבל תחושה ראשונית

ב) משחק במשחק האקסלוסיבי הטוב ביותר לכל קונסולה (שזה כנראה אומר HALO3/GEARS2 ב XBOX ובסוני אני לא בטוח)

ולהחליט...

אני אישית אוהב את שתיהן, ואני גם אוהב לשלם על משחק, כי אני מרגיש יותר טוב לשחק בו

בעוד משחקים שאני מוריד לפיסי, אני זורק כמו זבל, משחק בהם שעתיים בקושי ועובר לדבר הבא

(בערך כמו מה שקרה לי עם פ***ו, מאז שיש אותו זורם כמו YOUTUBE)

פורסם
  • מחבר

סבבה , ועל איזה חנות אתם ממליצים מאזור המרכז?

(ת"א , ר"ג , פ"ת) ?

פורסם

אורי - תזכיר לי בכמה משחקי PS3 שיחקת וסיימת?

כמה זמן יש לך PS3?

ליביו

פורסם

אורי - תזכיר לי בכמה משחקי PS3 שיחקת וסיימת?

כמה זמן יש לך PS3?

lol, אורי והתגובות ההזויות שלו, וזה אחרי שנתתי לו צ'אנס באין ספור תגובות שלו שקראתי, מצטער אבל הייתי חייב להגיב הפעם ...

סבבה , ועל איזה חנות אתם ממליצים מאזור המרכז?

(ת"א , ר"ג , פ"ת) ?

בכל מקרה חנויות מומלצות ... יש לי ניסיון מעולה עם מדיה גיים שיושבים בגבעתיים וכרגע נותנים מחיר מעולה לקונסולה של ישפאר ויש גם את פריק ת"א שהם אמינים חבל"ז.

אני ממליץ להימנע מכל מיני חנויות עלומות שהיתרון היחיד שלהן הוא שהן מוכרות בזול, ובנוסף תקפיד שהאחריות היא של ישפאר, ושאתה מקבל תעודת אחריות של ישפאר, כך תמנע מהרבה צרות אפשריות שאנשים נתקלים בהן בניסיון לחסוך כסף.

כאמור גם בקניה מפריק www.freak.org.il

וגם ממדיה גיים www.mediagame.co.il

אתה יכול להיות שקט

פורסם

מחזק את ההמלצות על החנויות הנ"ל באיזורים האלו.

מדיה גיים תיקנו לי את הקונסולה ואת פריק אני מכיר היטב (למרות שבעיקר את פריק הרצליה) - שתיהן חנויות מצוינות.

ליביו

פורסם

מצטרף להמלצה על MEDIAGAME

במיוחד שהם יושבים מול המנה הטובה ביקום

פורסם

במיוחד שהם יושבים מול המנה הטובה ביקום

lol, עברתי שם אתמול , ראיתי שהם עושים משלוחים, רוצה? (מעניין אם התרד יהפוך לתרד על עובד ^^)

פורסם

03-7314777

10 שקלים דמי משלוח :)

פורסם
  • מחבר

חחח , אהבתי את הטוויסט של הדיון הזה (הוא לא הפך לX306 VS PS3 בסוף).

החלטתי ללכת על הXBOX דווקא , נראה יותר משתלם כרגע ולא צפויה איזה ירידת מחירים בנושא הBR ככה שראיה עתידית לא רלוונטית בנושא כי אני לא נוסטרדמוס .

תודה לכל העוזרים.

ד"א מה לגבי Gamestation? אנשים די המליצו לי עליה בחיוב.

פורסם

ד"א מה לגבי Gamestation? אנשים די המליצו לי עליה בחיוב.

באמת xbox? אוקיי ... לגבי Gamestation, מקור אמין מאד וידען בתעשיה אמר לי לא להתקרב עם מקל - כאמור זה לא מניסיון אישי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים