פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר טוב , הבנתי את הנושא.לא רוצה שזה יהפוך לדיון של XBOX VS PS3 נוסף אני בטוח שהיו פה הרבה.אני מסתכל על הארוך טווח , יש בזה BR ובעתיד ירדו המחירים של הצורב והדיסקים ואז זה ישתלם יותר .אז אני אחכה קצת ונראה לי שאני אלך על הPS3.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים לא נכון , נינג'ה גיידן הראשון יצא לXBOX הראשון - סיגמה שהוא שיפור של הראשון יצא לפליייסטיישן 3. נינג'ה גיידן השני יצא לXBOX360 ושוב , גירסא משופרת שלו עומדת לצאת לPS3 (כמדומני - שנה אחרי או יותר) ליביו לא משנה, לא הבנתי טוב בפעם הראשונה...
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים טוב , הבנתי את הנושא. לא רוצה שזה יהפוך לדיון של XBOX VS PS3 נוסף אני בטוח שהיו פה הרבה. אני מסתכל על הארוך טווח , יש בזה BR ובעתיד ירדו המחירים של הצורב והדיסקים ואז זה ישתלם יותר . אז אני אחכה קצת ונראה לי שאני אלך על הPS3. החלטה נבונה!
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר מצחיק שתקנה צורב בלו ריי כדי לצרוב דברים למכשיר שאין לו פריצה לא ?long term dudeחשוב רחוק. לא רק על העכשיו.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים long term dudeחשוב רחוק. לא רק על העכשיו.אבל מי מבטיח לך שתצא פריצה לPS3 ?במקומך הייתי קונה XBOX 360, היום יש פריצות שמאפשרות לשחק ברשתתחשוב שבכסף שתוציא על 10 משחקים של PS3 תוכל לקנות טלוויזיה גדולה לחדר שלך בשביל לשחק עליה בקונסולה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר אבל מי מבטיח לך שתצא פריצה לPS3 ?במקומך הייתי קונה XBOX 360, היום יש פריצות שמאפשרות לשחק ברשתתחשוב שבכסף שתוציא על 10 משחקים של PS3 תוכל לקנות טלוויזיה גדולה לחדר שלך בשביל לשחק עליה בקונסולהיש כבר 32 אינץ' של סוני , אל תדאג לזה.וזה לא שאני לא מסכים איתך אבל זה כמו שאני אגיד שמי הבטיח לי שבשנה הבאה PS3 לא יעקוף את הXBOX במשחקים ובאיכות?אני לא יכול לחשוב על כל דבר לטווח הרחוק אבל חשוב לתכנן גם לשם.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים אם אתה שואל מה יקרה בעתיד ומה ישתנה ב-XBOX או PS3 אז אני חושב שעל זה אף-אחד לא יוכל לענותתסתכל יותר על עכשיו (חוץ מזה מבחינה מה שיותר יחזיק יותר זמן בעתיד זה יהיה אולי ה-PS3 בגלל ה -בלו ריי)
פורסם 2009 באפריל 416 שנים בתור אחד שהיה לו XBOX360...וכמובן קיבל RROD זה סיכון לקנות XBOX...PS3 כמעט ואין לו בעיות....דבר נוסף על האקס בוקס משלמים יותר...1 שוב דבר לא בנוי אצלו... צריך כרטיס רשת אלחוטי שעולה איזה 80 דולר...2 שירות האון ליין שעולה 50 דולר כל חודש...ב PS3 הכל בנוי...אחרי כל התיסכול שהיה לי מה X אני חושב שאני הולך לעבור ל PSהבעיה שנותרה זאת ספריית משחקים גדולה מעל ל 20 כורתים.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים לא סידרו לגמרי אבל צימצמו באופן משמעותי מאוד. אז זה לא מה שצריך להפריע לך לדעתי בשיקולים.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים מחבר מה תכלס הXBOX LIVE נותן שצריך לשלם עליו 50 דולר שנתי ומה יש בפלייסטיישן 3 ?רק לידע כללי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.