פורסם 2009 במרץ 2816 שנים בימים האחרונים האימיול מתקשה להתחבר לשרתים מנסה הרבה זמן ולא מצליח רק מדי פעם הוא מצליח אבל לשרתים חלשים אבל כשהוא מתחבר אני מקבל ID גבוהה אז ככה שאין לי בעיה של פורטים ...
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים אימיול כבר לא כמו פעם.היום טורנטים יותר תופסים.גם אצלי לפעמיים יש בעיות בחיבור לשרתים.אין ברירה, צריך להוריד מהטורנט או HTTP.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר זה עבד לי יפה מאוד עד לפני יומיים שלושה בטורנטים אין לי בעיה מאוד מוזר כי קראתי ש 014 עושים בעיות למשתמשי טורנטים איזה אתרים של HTTP אתה מכיר ???
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים אני מזהיר אותכם מראש לא לגלוש לדיון על ווארז.Tiptipon, ניסית לעדכן את רשימת השרתים שלך?
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר אני מזהיר אותכם מראש לא לגלוש לדיון על ווארז.Tiptipon, ניסית לעדכן את רשימת השרתים שלך? סליחה multicore לא התכוונתי לזה רק רציתי לבדיקה בסך הכל :-[וכן עדכנתי את רשימת השרתים מכל מני אתרים וזה עדיין לא מצליח מוזר לא ???
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים למה אתה חושב ש 014 חוסמים אימיול ???אני לא רוצה להיגרר לאלפי הדיונים שהיו פה כבר, כן חוסמים לא חוסמים.אולי תמיד הייתי מנסה להתחבר כשהיה עומס על השרתים וזה לא היה מצליח. אני יודע שמאז שעברתי חברה תמיד האימיול מתחבר לי.הוא מתחבר כמעט לכל שרת שאני בוחר, אני לא מעדכן רשימות שרתים, לא מתעסק יותר בעניין פתיחת פורטים (חוץ מהפעם הראשונית) ואני מקבל תמיד HIGH ID.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר תודה על התמיכה אבל אין לי כח להתחיל שוב לעבור לספק אחר מכיוון שיש לי PS3 ואני יודע של 014 יש עדיפות בחיבור לPSN אז אני אסתפק בזה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.