עבור לתוכן

Playground עבודה שלי במאיה , תנו דעתכם

Featured Replies

פורסם

Render time : 51:45 נעשה במאיה 2008 .

הארות , הערות , ביקורות ושאר פירות וירקות יתקבלו בברכה .

playground211440x900.th.jpg

פורסם

יפה מאד! כל הכבוד המשך ככה אתה במסלול הנכון

פורסם

טוב, אומנם רואים שזו רמה די התחלתית, אבל בכל זאת כמה הערות -

השתקפויות - אם צריך - תשאיר לסוף. הן מאיטות מאוד את ה- rendering, וסתם יפריעו לך במהלך העבודה (בכלל נראה לי מוזר שסצינה כ"כ פשוטה תיקח יותר מדקה, נראה לי שבלי לחשוב על זה השתמשת בהרבה מאוד תכונות מאוד כבדות במצב שלא מצדיק את זה).

לטעמי, בתמונה שלך - מכיוון שאתה לא מנסה להיות פוטוריאליסטי, ההשתקפויות סתם מפריעות בעין.

יש לך איזו בעיה עם הרקע, שנראה מסובב ב- 90 מעלות.

יש איזה ניגוד מאוד צורם בין זה שהמודלים מאוד פשוטים, אבל בכל זאת אתה משתמש בטקסטורות מצולמות (של קיר הלבנים) והשתקפויות.

גם הטקסטורה של שפת הכביש מרוחה יותר מדי.

מעבר לזה - ממש לא ברור מה זה הדבר האדום הגדול באמצע. אולי אם היית בוחר חומר קצת יותר מבריק ומזיז את מקור האור לזוית קצת יותר גדולה זה היה יותר ברור.

אם אני מבין נכון, אז מה שיש בגן משחקים הזה זה חול, וחול אף פעם לא שטוח לגמרי. יכול להיות הרבה יותר מוצלח אם תוסיף לו איזה displacement map עם קצת רעש.

לגבי הטקסטורה של הכביש - היא הרבה יותר מדי אחידה, אפילו שזה לא אמור להיות ריאליסטי.

פורסם

אשמח להמלצה למקום לימוד תלת מימד טוב MAYA טוב באינטרנט (לא כולל את 3DBUZZ)

שלוקח את העניינים בצורה נעימה ומלמד למדל מציור ל 3D

פורסם

אני לא מכיר דרך ללמוד מאיה שהתאור שלה לא מכיל את המילים "מעצבנת", "כואבת", ו"גורמת לך לחשוב מה לעזאזל הם חשבו לעצמם".

מאיה לגמרי מגיעה מהצד הטכני/פיזיקלי. קלות לימוד לא היתה גורם בשיקולים של Alias.

אם אתה מחפש משהו שמתקשר לציור הייתי מנסה את Cinema4D או Autodesk MudBox.

פורסם
  • מחבר

בומרנג תודה רבה על ההערות הבונות

אני אקח לתשומת ליבי ואשפר :)

אם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח , רק ככה אני לומד (מדריכי וידאו זה נחמד אבל לדעתי ההתנסות האמיתית היא פשוט לעבוד ולנסות דברים חדשים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים