פורסם 2009 במרץ 2816 שנים שלוםמישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג?מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם.לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים.תודה
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים צחי, מאיפה המחירים המבהילים האלו? שליחת חבילה להונג קונג במשקל של פחות מ 100 גרם כל עוד לא מדובר על EMS עולה 23.90 ש"ח.80 ש"ח זו חבילה עד חצי קילו ב EMS.אני מציע לא להתייחס למחירים של המחשבון באתר הדואר, הם לרוב רחוקים מהמציאות.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים החבילה עומדת בהגדרות של צרור קטן?http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf/DefDocs/134?opendocumentאם כן זו תיהיה הדרך הזולה ביותר לשלוח את המוצר.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים צחי, מאיפה המחירים המבהילים האלו? שליחת חבילה להונג קונג במשקל של פחות מ 100 גרם כל עוד לא מדובר על EMS עולה 23.90 ש"ח.80 ש"ח זו חבילה עד חצי קילו ב EMS.אני מציע לא להתייחס למחירים של המחשבון באתר הדואר, הם לרוב רחוקים מהמציאות.אמ, אוקי, אפשר רק לדעת איפה רשום שזה 23.9?כן..דרך המחשבון באתר שלהם..ראיתי את המחירים הנ"ל..
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים לא רשום, יום רביעי שלחתי חבילה קטנה להונג קונג (הניחוש שלי הוא שגם בדיוק לאותו מקום כמו שפותח הת'רד עומד לשלוח אליו), זה מה שעלה לי.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים לא רשום, יום רביעי שלחתי חבילה קטנה להונג קונג (הניחוש שלי הוא שגם בדיוק לאותו מקום כמו שפותח הת'רד עומד לשלוח אליו), זה מה שעלה לי.הבנתי..לפותח הת'רד, אני חושב שהכי טוב זה להתקשר אליהם ולשאול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.