עבור לתוכן

מה עדיף E7500 או ‏Phenom II x3 Tripple-Core 710

Featured Replies

פורסם

מה עדיף E7500 או ‏Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים

פורסם

אתה מודע לעובדה ששניהם דורשים לוחות שונים?

פורסם

לאיזה מן שימושים? אני מאמין שכל ליבה בודדת של הC2D חזקה משל הPHENOM, ככה שמה שלא מרוויח ביצועים מריבוי ליבות ירוץ מהר יותר על האינטל.

פורסם
  • מחבר

אני יודעה שהם דורשים לוחות שונים אני פשות לא יודעה איזה לבחור אני משתמש במחשב לרוב לעריכה של ווידיאו בתוכנה PINACLE

פורסם

אתה משחק גם?

אתה בונה מפרט שלם או רק מחליף לוח/מעבד /זכרונות??

פורסם
  • מחבר

אני מחליף רק לוח אם ומעבד

פורסם

סבבה, המחשב מיועד גם לגיימינג?

מה המפרט המלא שלך לפני השדרוג?

פורסם

אני רואה שכבר יש לך E7200, אם כן אני לא רואה שום סיבה לשדרוג שכזה

פורסם
  • מחבר

זה המחשב שלמה שבצד זה המחשב שלי ואני שואל בישביל אבא שלי הוא עורך וידיאו והמחשב שלו קבר ישן ולא מספיק חזק בישביל עריכת וידיאו

פורסם

הוא ערך ב - HD או רק ב - SD?

איזה כרטיס מסך יש כרגע?

מה האורך הסרטים? האם מועבר ממצלמה ומה האורך?

איזה סוג זכרונות יש כרגע? (כדי לראות שזה לא ddr כי אז זה לא יתאים ללוח החדש)

צריך firewire בלוח החדש?

פורסם

זה המחשב שלמה שבצד זה המחשב שלי ואני שואל בישביל אבא שלי הוא עורך וידיאו והמחשב שלו קבר ישן ולא מספיק חזק בישביל עריכת וידיאו

אם כך ההצעה שלי אליך היא פשוט ללכת לפורום מפרטים ולפתוח נושא חדש עם תקציב והכל מסודר, ככה תקבל את התשובה המפורטת ביותר והמתאימה ביותר

פורסם
  • מחבר

אני צריך רק לוח אם ומעבד

הוא עורך וידיאו מהמצלמה

ישלו 4G DDR2 וכן הוא צריך FIREWIRE

פורסם

בנוגע ל-E7200:

אם אין בעיה לאוברקלוק אז E5200 יכול בקלות לסגור פערים עם ה-E7200 ולכן הוא משתלם יותר

לוח:

בנוסף ללוח זול כדוגמאת G31M-S2C או P5KPL-CM (מבוססי G31) ותוכל לקנות כרטיס Firewire יעודי

או

73PVM-S2H שמגיע עם יציאת Firewire ועוד שלל אופציות שאין ללוחות הנ"ל (G31)

ה-710 מהיר יותר מה-E7200 אך גם כ-100 שקלים יקר יותר

לוח אם מתאים גם כן יקר יותר. למשל לוח מינימלי ל-E7200 יעלה 250-300 שקלים, ואילו לוח מינימלי לפנום 2 יעלה

500-550 שקלים.

תעשה את החישוב כי בהתחשב במחירים ניתן להשוות את ה-710 ל-E8500/Q8200

נ.ב. כדאי שתציין אם מתוכנן אוברקלוק או לא.

פורסם

73PVM-S2H ו E5200 נשמעים כאופצייה הכי משתלמת ,הלוח הזה מגיע עם FIREWIRE ועם המון פיצ'רים ,וה5200 מעבד מצויין שיתן לך מספיק,

כפי שNIKE אמר.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך ולכ אני לא חייב לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ואני מעדיף לא להיתעסק עם אוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים