פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים FDisk...קנה כמוני מה שקיבלתי אתמול : 40 ג'יגה בייט 7200 אטא133 עם מיסב נוזלי... 8)
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מה הקטע של מיסב נוזלי?שקט יותר. פחות שחיקה. אמור להיות עמיד יותר ואמין יותר אבל את זה מקסטור יצטרכו להוכיח לאורך זמן.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מחבר טוב,בילבלתם אותיאני צריך לקרוא ביקורות על הארד דיסקים של מקסטור וסיגיט ואז להחליט סופית
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים טוב,בילבלתם אותיאני צריך לקרוא ביקורות על הארד דיסקים של מקסטור וסיגיט ואז להחליט סופיתאני מאמין שהגעת למסקנה הכי נכונה. בכל מקרה קח בחשבון שביקורות על כוננים חדשים יחסית כמו זה של מקסטור שהומלץ לך כאן, לא מדברים על האמינות שמשתמשים רגילים נתקלו בה (לטובה או לרעה).
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אז נראה לי שאני אקנה את המקסטור ATA 133אחלה !תתחדשבכל מקרה קנה בחנות אמינה ואז יש משמעות חשובה ל"שלוש שנות אחריות".
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אני לא מבין למה לא לקחת את SEAGATE, יותר מהיר (הוכח במבחנים) ויותר אמין (..).
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מחבר תראה לי ביקורות דווקא ראיתי שהמקסטור החדש הוא בין הארד דיסקים הטובים שיש יחסית לנפח של 40 ג"ב
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אין לי כח למצוא לך ביקורות, אתה קונה לא אני.אני רק יודע שSEAGATE הם האמינים בעולם וכולם יגידו לך את זה, ולפני איזה חודש מישהו סיפר שהמקסטור שלו מרעיש והתחיל לעשות רעשים וטוק טוקים כאלה........
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אין לי כח למצוא לך ביקורות, אתה קונה לא אני.אני רק יודע שSEAGATE הם האמינים בעולם וכולם יגידו לך את זה, ולפני איזה חודש מישהו סיפר שהמקסטור שלו מרעיש והתחיל לעשות רעשים וטוק טוקים כאלה........אני שאלתי פה בפורום שאלה בנוגע לתיקתוקים מהדיסק הקשיח כי היה נדמה לי שאני שומע כאלה מהמקסטור שלי. כנראה שסתם דמיינתי כי הכונן בסדר גמור והכל עובד יופי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.