פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אני אישית ממליץ לך על WD יש לי אותו בערך שנה והוא מעולה!!!!למרות שלהרבה אנשים יהיה מה להגיד על מה שכתבתי.........וגם שמעתי SEAGATE טובים...
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר טוב,אז כנראה אלך על הסיגיטדרך אגב,אני רוצה לחלק אותו ל 2 מחיצות איך עושים את זה?אודה לכם מאו ד אם תפנו אותי למדריך(אפילו באנגלית)
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים תוריד פורטישן מג'יק, תנסה, לא מצליח? בוא לפה, תפתח נושא, אני בטוח שכולם ינסו לעזור :saint:
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים MAXTOR באים עם תוכנה לחולקה עם אתה צריךויותר כדאי לך לחלק ל3 כי זה מקטין את גודל האשכולות
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים MAXTOR באים עם תוכנה לחולקה עם אתה צריךויותר כדאי לך לחלק ל3 כי זה מקטין את גודל האשכולותזה נכון אבל אם הוא עובד עם קבצים גדולים (למשל לכידה ועריכה של וידאו) הוא יצטרך מחיצה גדולה ככל האפשר אבל אם המטרה של המחשב לא בכיוון של וידאו אז כן, אפשר לחלק לשלושיש לי את המקסטור החדש אבל מהדגם לפני ציר השמן. מה אני אגיד... הוא בסדר . לא התעלפתי מהתלהבות ועדיין מוקדם לדעת אם זאת סידרה אמינה או דפוקה. מקסימום יתחיל לעשות בעיות אז יש אחריות לשלוש שנים..
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים יש לי אותו גם אבל עם ציר שמן! ו בקר RAID שיש בו תמיכה ב ATA133 ולדעתך זה עוזר שהם עברו לציר שמן ? כדאי לי להחליף את הכונן שלי בטענה שהוא "פגום" ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.