עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה מוזרה ב4850X2

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס 4850X2 2GB. כשאני משחק Far Cry 2 אחרי כמה דקות של משחק הAA מתבטל לגמרי (אובייקטים ניראים מפוקסלים) וכל מיני אובייקטים ניראים מוזר. צירפתי תמונה להמחשה.

אני משתמש בפילטר Edge-detect ובAAX4 במשחק

יש למישהו רעיון מה גורם לזה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל עדכן דריבר.

נסה לכבות את ה-Edge-detect הזה.

אם לא משפיע, נסה לכבות Multi-GPU בדריבר, ובדוק שוב ... :-\

פורסם

לרוב מדובר בבעית טמפרטורה...על כמה הוא עומד כרגע?

פורסם
  • מחבר

במאמץ 59-63

דרייברים מעודכנים. גירסא 9.3

פורסם

תזער את המשחק ותעלה אותו שוב. אני כמעט בטוח שזה יפתור את הבעיה (היא דיי נפוצה). רק יש בעיה אחרת שנוצרה מהפתרון הזה... אחרי המיזעור אתה לא תוכל לעבוד במסך מלא.

גם לי הייתה את הבעיה הזו ואני לא יודע איך פתרתי אותה... (אם בכלל... אני חושב שהיא נעלמה בפתאומיות)

פורסם

תזער את המשחק ותעלה אותו שוב. אני כמעט בטוח שזה יפתור את הבעיה (היא דיי נפוצה). רק יש בעיה אחרת שנוצרה מהפתרון הזה... אחרי המיזעור אתה לא תוכל לעבוד במסך מלא.

גם לי הייתה את הבעיה הזו ואני לא יודע איך פתרתי אותה... (אם בכלל... אני חושב שהיא נעלמה בפתאומיות)

לרוב מדובר בבעית חום או בשלות תוכנה.

מיזעור ואיחזור למצב FULLSCREEN יכול להפטר על ידי לחיצה על ALT + ENTER

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזו והכרטיס לא מתחמם בכלל 35-38 מעלות... AAX4 גם...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי למזער - לא עזר. מה זאת אומרת "בשלות תוכנה"?

הדבר היחיד שעוזר זה לצאת מהמשחק ולהכנס שוב - רק שאחרי כמה דקות משחק הבעיה שוב חוזרת.

עריכה:

טוב מסתבר שהפתרון הוא יותר פשוט ממה שחשבתי. בCCC, תחת 3D צריך להעביר את הסליידר בCatalyst AI לStandard. וזהו - נגמרו כל הבעיות.

פורסם

כמה דברים שיש לי לומר על Catalyst AI לאחר קריאה במס' מקורות.

* כשפעיל, עובד אלגוריתם תוכנתי שמשתמש ב-CPU לחישוב\אנליזה של טקסטורות, למציאת הדרך הטובה ביותר להצגה עם כרטיסי ATI.

עם זאת שהמטרה העיקרית היא לשפר ביצועים, יתכן עומס מעיק באפליקציות הכבדות למעבד. (זה מסביר לי שמועות ישנות לגבי ה-CPU)

* כיבוי Catalyst AI יציג איכות תמונה גבוהה ביותר, אולם לרוב לא צריך להיות הבדל מורגש באיכות.

* ATI ממליצים להשאיר פעיל מאחר ומשחקים מסויימים מתבססים על זה מבחינת הדריבר, ולכבות רק למטרת troubleshooting

(ז"א אם יש בעיות גראפיקה במשחק)

* CF (כולל כרטיסים כפולי ליבה) לא יעבוד אם מכבים את ה-AI (ז"א זהו תנאי לניצול 2 הליבות)

* Advanced עם CF מכריח את שיטת הרינדור AFR בכל אפליקציות Direct3D.

במקרה הזה "ניצלת" כי הבעייה היתה או עם AFR (כאשר שינוי ל-standard משתמש בשיטות אחרותשלרוב איטיות יותר מ-AFR, בתלות במשחק), או שהאופטימיזציות האגרסיביות יותר של advanced גרמו לבעייה.

אבל אם Catalyst AI כשלעצמו למשל דופק לך איזה משחק ואתה רוצה לכבות אותו - אם יש לך CF אתה נשאר עם ליבה אחת.

פורסם
  • מחבר

תשובה מעולה. תודה רבה.

יש לי עוד בעיה מוזרה עם הכרטיס, כאשר HDR או BLOOM מופעלים מופיעים מעין ארטיפקטים ירוקים מסביב לאובייקטים. הקצוות של אובייקטים מהבהבות בצבע ירוק ואדום לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר. כשאני לא מזיז את העכבר או זז עם הדמות אין בעיה בתצוגה. מישהו יודע על מה אני מדבר?

פורסם

עם אפקט BLOOM יכולים להיות (בכוונה) מצבים של "זליגת" אור על קצבות אובייקט \ זוהר, אם למשל יש מאחוריו מקור אור, בהתאם לזווית צפייה.

אבל לא הייתי מתאר את זה כ"קצוות של אובייקטים מהבהבות בצבע ירוק". תמונה יכולה לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.