עבור לתוכן

לא מצליח לבצע אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

האלן

טוב בתקווה שתעזרו לי עם הכבדות של המחשב...

ככה :

אני לא מצליח לבצע המהרה אפילו של 10 MHZ.

שיניתי את כל ההגדרות המשפיעות (עד כמה שאני יודע )אם זה C1E EIST קבעתי את ה PCI EXPRES על מאה.

אבל אחרי שינוי תדר המחשב פשוט או מאתחל אבל לא עולה לווינדוס.

חשוב לציין שהמחשב הנ"ל הגעתי איתו ל 4 GHZ והשארתי אותו על 3.6 לעבודה שוטפת.

היו לי בעיות במחשב,אם זה מסכים כחולים וכו,לכן פירמטתי.אחרי הפירמוט הופיע לי שוב מסך כחול.מה שעשיתי זה החלפתי בין הסלוטים של הזכרונות.

מאז המחשב תקין אך ה OC בהחלט לא.אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין שזה פרט ראוי לציון.

מערכת

E7200

EP-43-DS3L

ספק 400 של FSP

זכרונות 800 עובדים בדואל.

אשמח לעזרה.

תודה

פורסם

ביצעת בדיקה של הזיכרון עם METEST ? יציבות בסטוק ?

פורסם
  • מחבר

בסטוק המחשב יציב.

לגבי MEMTEST אין לי מושג איך מתעסקים עם זה ואין לי DOK

פורסם

לא צריך DOK אפשר לצרוב גם CD רגיל שהוא BOOT וממנו לבדוק..

תבצע בדיקת BLEND אם PRIME95. למשך כמה שעות..אם הכל עובר מה טוב אם לא..בדוק את הזיכרון תחילה..

איזה דגם הזיכרון שלך בדיוק ? בדקת שהם לא צריכים מתח מעבר ל1.8 בסטוק ?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אחי מה זה MEMTEST ואיך זה עובד.זה נראה מאוד מסובך

הרצתי שעתיים אורטוס והכל היה יציב.שוב המחשב יציב בסטוק.

הזכרונות של KINGSTON.

פורסם

לצרוב על דיסק ולעשות BOOT זהו..

על כל מקרה אם עברת OCCT..

תתחיל מלנעול תדר PCI-E, להגדיר מחלק ל1:1 לבטת SPARED SPECTRUM..ותתחיל לעלות באס..

פורסם
  • מחבר

לצרוב על דיסק ולעשות BOOT זהו..

על כל מקרה אם עברת OCCT..

תתחיל מלנעול תדר PCI-E, להגדיר מחלק ל1:1 לבטת SPARED SPECTRUM..ותתחיל לעלות באס..

.

טוב,קודם כל תודה.

לגבי הממטסט ניסיתי לצרוב את ה ISO וזה רושם לי שגיאה.אם יש לך מושג אולי...

http://www.zix.co.il/images/487134057.JPG

לא עברתי OCCT עברתי HORTHOS.

ושוב, נעלתי את התדר,לגבי היחס הגדרתי אותו על יחס שלא עובר את מהירות הזכרונות(800)וה SPARED SPECTRUM אין לי בלוח.

פורסם

יש לך אפשרות לעלות צילום של הCTRL+F1 בביוס שלך ? על כל מקרה אם ביצעת את הכל ועדיין אין לך אופציה לOC..ניסת לעדכן ביוס ?

פורסם
  • מחבר

עדכון ביוס לא ניסיתי.אני אנסה לעלות תמונה.אני אעלה אותה כבר מחר בבוקר או מאוחר יותר.

אשמח אם תתעדכן.ותודה.

עריכה:יש איזה מדריך לעדכון ביוס ?

פורסם

עם לוח האם שלך מגיעה תוכנה (חפש באתר של GB) אתה פשוט מתקין אותה..מוריד מראש את הקובץ ביוס של לוח האם שלך..והיא עושה את כל השאר.. ;D

פורסם
  • מחבר

עם לוח האם שלך מגיעה תוכנה (חפש באתר של GB) אתה פשוט מתקין אותה..מוריד מראש את הקובץ ביוס של לוח האם שלך..והיא עושה את כל השאר.. ;D

הבנתי שזה כרוך בסיכון מסוים.והסכוי שזה יביא פתרוןן,די קלוש.

ניסיתי לצלם עם CTRL ו F1 לא קרה כלום(כנראה שאין).

בכל מקרה, אני מנסה להריץ את ה MEMTEST הזה,במידה וזה לא הזכרונות אין עוד איזה רעיון ?

יש מצב שזה טמפ ? 47 במנוחה.היה לי תמיד על איזה 36-39

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון גדול.

הצלחתי להגיע ל 3.0 GHZ. אני אשאר על זה ככה שבוע.מקווה שיהיה טוב.

אני חייב אבל הסבר למקרה הזה.

מה שעשיתי כל הזמן זה כיווונתי את המחלקים של הזכרון MEMOREY MULIPLAYE R SPD ככה שיהיה מתחת ל 800 אבל הכי קורב ל 800.

במקרה הזה ה OC כל הזמן קרס.

מה שפה עשיתי כוונתי אותו ל 2.00D שאני מאמין שזה 1 ל1 והזכרון היה על 540 (אם אני זוכר נכון)אבל היה לי פוסט והמחשב עלה.

מה הסיבה תודה

פורסם
  • מחבר

מישהוא ? ???

פורסם

אין משהו חד משמעי..כל מערכת והשיגעון שלה..מה גם שלעבוד במצב שלך זה לא בדיוק פרקטי..שכן לעבוד עם זיכרון 800 בתדר של 550+-..זה ירידת ביצועים גבוה יחסית..בלי קשר לתדר המעבד..

פורסם
  • מחבר

אין משהו חד משמעי..כל מערכת והשיגעון שלה..מה גם שלעבוד במצב שלך זה לא בדיוק פרקטי..שכן לעבוד עם זיכרון 800 בתדר של 550+-..זה ירידת ביצועים גבוה יחסית..בלי קשר לתדר המעבד..

עכשיו הוא על 620.מה גם ש היחס זכרון 620מול תדר המעבד הנוכחי 3.0 עדיף בהרבה, שכן זה די מיניטורי התדר של הזכרון ביחס לאפקטיביות

של המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים