פורסם 2009 במרץ 2716 שנים אתמול הלכתי לסרט בקולנוע לב בדיזינגוף סנטר לסרט בשם פרידותאתה מגיע ב-8 וחצי יש בר בוץ עם שתיה חמה עוגות עוגיות שתיה קרה וכולם בחוץ בפנים יושבים מדברים {בדרך כלל מבוגרים-הלכתי עם ההורים סבתא ואחותי}ואז ב-9ניכנסים לאולם יש איזה מישו/מישי שמסביר חצי שעה על הרקע של הסרט קצת מנפח את השכלואז סרט עם הומור יפה ובהמשך הסרט כולם בוכים אולם קולנוע שלם בוכה! {גם אני..}סרט יפה יפה!!למי שרוצה לבכות...
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר חח זאת היתה היציאה המטומטמה שלי אחרי שראיתי את הסרט...סרט מרגש מאד {אפשר להוריד אותו אבל אין לו תרגום עדיין}
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים {אפשר להוריד אותו אבל אין לו תרגום עדיין} Soo... זה אומר שיש אנשים שלא יודעים אנגלית בלי כתוביות<? לא הבנתי את הקטע עם הבוץ וכל ההסבר ומה שבדיוק הלך שם.. הלכת להרצאה או לסרט? ממה שהבנתי הלכת להרצת סרט...
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר לא זכור לי בוץ מהסרט והסרט הוא ביפנית... ההסבר הוא יענו על המצב ביפן עיל הדתות והתרבויות וכ'ו מאיזה אחת חשה שעושה באמצע "כן זה היה בתקופה שגרתי ביפן... אחרי שעזבתי את לונדון" באמא שלך? וואי איך אני מקנא בך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.